Башка отворени пелени , стоени, лепени, носени натака навака , незнам кој ги факал, мене ми е шубе на самошто родено бебе да ги ставам. Тортата од пелени ми е за штос, не за практична употреба. Не знам може не сум во право, ама јас ги фрлив.
Јас добив исто две торти од пелени со памперси ама не ги фрлив сеуште ги ставив во ќеса ( секако ќе се фрлат од проста причина што исто шубе ми беше ).... Јас добив и најмногу бекутан колекции гелови и влажни марамици ама јас си ги користам Мене најбезвезе ми се мечиња такви работи а скоро од секој втор добив и само ги шуткам натаму наваму....јас сум голема маанџика и имам еден помал шкаф полн работи од бебо од повојница и мекици....Би ги донирала некаде друго не ми текнува.... Да пријавам и тренерки и фармерки и кошула за 3 години доби синко
Ќе може ли да ми кажеш кое мени го имавте од Маргер? Кај нив на фб гледам 3 менија. Како сте задоволни од услугата?
Ne sum bila na mekici ama sum sedela vo marger imaat odlicna usluga i ubav e ambientot so zelenilata i parking sto e dosta vazno
Мм не се сеќава баш на менито рече имало даски поховани и др ништо инаку презадоволни беа од услугата сите гости,и дека многу жешко се погоди август преубаво испаднало.Мислам дека нешто помалку од 400 ден било порција
Нема фајде ама тоа е обичајот. Ако веќе тераме обичај со давање мекици, тогаш треба и да се очекува подарок-благо. Ја сум старомодна, најчесто само благо носам, а искрено тоа и очекувам назад. Тортите од пелени ми се страшно глупа работа, баш деновиве правев муабет со другарка и ја убедував да не си ги фрла парите на такво нешто, а она спремна да ми прави сама аранжман Туку кажете што е форава со "свадбарскиве" менија за мекици по кафаните? Неможе ли чоек да почасти мекици со сиренце и шеќер, плус пиење, без да те условуваат со даски и ордевери?
На жал не може. И мене ич не ме бендиса тоа. Јас сакав само мркици, сиренце, шеќерче, џемче, к.млекце и толку.. пиењето башка. Никој не "нуди" ваква можност.
Мислам дека може да се договориш да нема. Најчесто тоа се мениа кои однапред се определени и вклучуваат мекици, ордевери и неограничено пиење со тоа што се плаќа по лице. Веројатно може да одбереш опција посебно плаќање по број на пијачки, број на мекици (или како и да ги сметаат) и порции со сирење. Сепак убаво е да има и нешто плус мезе, има доста добри понуди, да плаќаш посебно пијачка по пијачка сигурно поскапо ќе фати.
И јас сакав Маргер но еве читам погоре тоа што не ми се свиѓа. Ќе прашам тука кај мене во Кремисимо дали има ваква опција, на пример наместо даска похованици да биде даска со различни сиренца. Свекор ми правеше роденден таму без да плаќа порции. @Zaljubena26 не верувам да е така поскапо, знам колку ми излегува пиењето кога правиме родендени, а ако рачунам порција пута бројка на гости, сумата е баш да се запотиш
Ваква комбинација како што сакаш правеше брат ми, ама во кафиќ. Се договори со газдата да си плаќа пијачки, а сам си однесе мекици, сирење, шеќер и џем. Само оваа варијанта незнам дали ти е прифатлива за сите гости.
Да за повозрасните. Иако ако е седење концепт не би требало да е проблем за сите. На крајот на краиштата вие си одлучувате како сакате да правите.
Ве молам, ако некој знае, да ми каже каде можам да купам бебешки шишенца или мали колички како декорација за гостите кои ќе ни дојдат на мекици? Шишенцата и количките ги има на следните линкови: https://www.facebook.com/lifestorym...143925430048/1138434339567672/?type=3&theater https://www.facebook.com/lifestorym...143925430048/1138434372901002/?type=3&theater Сакам сама да си ги направам за гостите. .
И да, и не . Кој како сака, нели? А мене ми е ептен мерак и сама ќе си ги направам, само да најдам каде има. Затоа и прашав дали некој знае каде да ги купам.
Имаш време за од Али да порачаш?? Ги има таму. Ако не кажи ќе прашам каде ги има истиве, па ќе ти кажам, а ако можеш и до Битпазар да стигнеш да битребало и таму нешто исто/слично да се најде
Немам време за од Али. На Битпазар ќе отидам, па ќе пишам дали сум ги нашла. Ако не, ќе те барам за помош.
Ти пишав лп, многу лесно се наоѓаат и плус ти ги даваат спакувани во огромнооо украсено шише, синко се изнаигра со него