Ke pravevme golem sobir doma da ne bese koronava no vo ovaa globalna sostojba gi viknavme samo jatrvata deverot i nivnata kerka. Jatrvata bese so mene vo porodilnata sala pa najlogicno so niv ke proslavime za doaganjeto na bebus
Дали почнаа со работа Family Bakery? Предлог од каде да се нарачаат вкусни мекици, по можност да има и опција да се спакувани во кутивчиња со сиренце и цени ако знаете? Благодарам.
Киндер парк во градски парк прават такви мекици спакувани ми се појави реклама побарај ма инстаграм или фб
А пластиката само со машничка и име на бебе чини 30 денари. Јас прашував и ако сакаш во пластична кутија од кај нив мекица со сиренце -70/75 ден испаѓа, а во хартиена кесичка со име на бебе - 45 ден. Не се нормални со цениве
Да, врв се они ама се јавив и не работат сеуште заради короната ми рекоа. Барам нешто слично некој ако знае...
Јас не најдов. Тетка биберче имаат спакувани, ама на пластично тањирче, не ко бејкери. И тоа подобро е од ова на киндер парк, а цената приатојна, како бејкери.
Luge mi treba negde kade mozam da naracam mekici po moznost so dostava dali nekoj znae vo okolina na skopje
До која цена? Алишта се секогаш потребни ама земи поголеми и за наредна сезона - есен или есен зима. Можеш игрални оние за над глава. Со злато нема да утнеш никогаш.
Здраво на сите дали може да дадете препорака за убави мекици поголема количина и дали некој знае дали почнале со работа family bakery ми се гледа интересно за да се почести на работа? Ви благодарам. Земал ли некој во скоро време од Сама мекиците?
Jas naracav vo april od tetka biberce iskreno radi kutiite me bendisaa najvise. Mekicite bea super i toa golema kolicina im naracavme okolu 200-250 mekici mislam bea. Ako se nad 20 mislam i dostava pravat