Фала ќе им пишам секако. Мене за на работа ќе ми требаат повеќе зошто работам во голема фирма, плус за дурштвото сакам да пратам пакувани, зошто сред Јануари освен најблиските во кафана не планираме да правиме мала свадба.
Вчера се јавив во градина 700 ден со нивни мекици храна доставаат не е само порцијата пред тебе и толку, и музика имаат
Пристојно. Ова може и да ми одговара, а храната остансто ми е дека им е вкусна, за мали таму крштевка правевме.
Вкусна е јас сум била гостинка на мекици и стварно е многу добро што цело време носат храна и почни се масите, и мекиците таму ги прават топли ги служат а не како на други места во едно тањирче пред тебе 2 кашкавалчиња сувомеснато и толку е за цела вечер
Не знам дали бараш во одреден дел на градот, ама сум била во овие: Ритуал (Трубарево), Градина, Рагуза 919.
Hranata iskreno e gola voda vo loznica, katastrofa nevidena. Super izgleda, epten e sredeno, ubavo ama samo za toa, za gledanje. Hranata mizerija
Капиштец, спроти млечен. Ние сме многу задоволни и од храна, и од услуга и амбиент, а и гостите исто. Не бевме со мени и за околу 40 луѓе плативме околу 1000еур.
Здраво Некој да ми помогне, на мекицк сме за околу еден месец со мојот мачо мен кај нашите кумови па да ми предложите некоја убава идеја за мекици да не биде нешо едмоставно како пр бонбоњера вино и слично валда дека ни се кумови па не треба да сме скромни нели јас немам никаква идеја ниту пак знам што де носи на мекици ајде да ве чујам
Јас добив доста глупости за подарок, голем дел ништо не употребив. ама имаше и работи што ми се најдоа како постелнина , кебенце , играчки за количка , шумиш.. https://lococroco.mk/produkt/clementoni-baby-happy-animals-meka-igrachka-spirala-0m/ https://dream.mk/product/шумиши-зајаче-милуш-пинк/
Можеш да купиш ситници за бебе пример, боденце, лигавче, ќебенце... и сето тоа да го спакуваш во кутија или корпа. Јас обично така правам за поблиски кога одам. А имаш и готови направени.
Благо се носи на мекици, доколку не одиш на повојница можеш и нешто поклон ама обично само благо се носи