Kako se dvizat cenite na meni po restorani za mekici? Nekoj da slavel da znae....odprilika da imam orientacija. I mekici za naracka, za na rabota sakam da nosam, pogolema firma ke mi treba pogolem broj, po moznost spakuvani so sirence
600денари е менито со неограничено пиење. А за мекци во фирма јас прашував во Крофните од хром 25ден е ама само мекици без сиренце.
Дечки, некој да славел мекици во скоро време, да каже како се движат цените по рестораниве? Дали некој знае колку се менијата во edera roof top?
Феминки дали некој знае каде има убави мекици низ околината на Автокоманда или некоја да прави дома ми требаат за во фирма ?
Во петокот носеше маж мекици низ фирми ги пофалиле и на двете места дека се убави меки и немрсни. Дома знам ги прават, ќе ти пуштам број во лп да си прашаш. Не знам што цена се и кај се наоѓаат искрено.
Каде има за 600 денари мени? Или барем 700? Сега ѕвоневме во бедрум , менито е 900 денари во дион аеродром 560 плус пиење кој колку испие…
Јас пак но сега ме интересира за мекици за на работа, дали знаете тазе цени читам во групава лани биле по 25 до 55 денари со сирење. Дали некој прашувал скоро колку се, дали се поскапени?
. Ova edna clenka neodamna go postirase, ne znam koga ti e terminot, jas sum okolu nova godina, ke kupuvame pogolema kolicina za na rabota 100tina, pa ke ti kazam kolku bile. Mada jas samo mekici planiram,i plus kalapcinja sirenje, poso imaat kaj da jadat moive Inaku na Zelen pazar mi gi falea, ne znam tocno kade i planiram da kupam da probam denovive.
Терминот ми е 27 декември а кога ќе биде не знам, се надевам нема да се пролонгира се мослам искрено и за на блиски луѓе да им пратам затоа што сега по кафаниве се е резерворано а и претерале со цениве
Pa isto i jas taka planiram, zdravje kafana samo najbliskite. Inace jas sum 5januar, taka da ti ke mi kazes od kade ke zemes
Девојки некоја во скоро да правела мекици во ресторан со нормална цена до 700 750ден ? Ептен забегале бре по 1200ден плус 50ден мекица од човек Инаку спроти Клиника прават домашни мекици 25ден се превкусни топли, се договараш ден пред тоа во колку да се готови и носиш топли. Кај мене на работа има кујна па јас планирам така да однесе маж ми со калапи сирење јогурт,џем зошто од тетка биберче некако не сум задоволна ептен ми се мрсни и тегави...