Женски идеа за место за прослава на мекици? И како иде тоа со закажување? Не сакам стандард кафана, а и маж ми не е фан на тоа така да секоја идеа е добредојдена
Зависи дали имаш дечиња ако имаш подобро барај ресторани како бедрум,кидобар итн. Зошто во ресторан без реквизити а со деца нема ќор човек на маса да има се зависно и од возраста на децата има едно dayoff се вика изнајмување на простор и келнери мислам дека имаше дечкото. Ѕирни ја и таа опција.
Дали некоја била или пак правела мекици во Меана Буре, што се наоѓа как стадионот во Ѓорче? Гледам слики и прават доста, но ме интересира некој што бил да сподели. Во една прилика бев на една прослава и не бев воопшто задоволна, па да не е нешто поразлично за мекици. Ви благодарам однапред.
Restoran predlog za mekici, cena na meni, da ste bile skoro ili pravele? Onaka osnovno da ima ordever, sirenca, salatka, mekici i pijalok. Muzika manje više mi igra uloga, ubavo ako ima, ako nema, ništo strašno. Za leto kje ni treba, avgust nekade, 50 tina duši valjda, možda 10+
Ние гледавме Камин Кама. Сега незнам како ти е со близина. Бевме на мекици таму и ни се допадна многу. Постојано келнери имаше. Централно беа поставени ордевери , салати , похованици и топли мекици. Не ставаа се одеднаш, туку како се трошат така ставаа. Некои 600 ден мислам дека им беше по порција.
Дебар маало сме ние со живеачка. Би ги правеле кога би била дома, па да не е предалеку. Кај беше ова, иначе цена ок?
Девојки имате препорака за ресторан за мекици во околина на Влае? Може блиску и Ѓорче, Карпош и Тафталиџе. Видов тоа Камин Кама, ама нели убаво е да се има повеќе опции
Имаш и Меана буре, кај стадион, ама мене лично ич не ми се допаѓа менито во споредба со Камин кама. За други има и Ореов лад, ама малце така подалеку може да ви е.
Страна освен купи момент што би однела нешто дома за бебе има? Едвај спасија жива глава , нема долго да се видиме па би сакала за добредојде нешто да им пратам
Прати им нешто практично. Искрено се од тоа мачиња, кучиња, балони и чудби замина во канта. Се убаво ама тотално непотребно. Некоја подлога за играње, играчка, Софи…
Сакав нешто малечко за добредојде а потоа здравје , ќе им однесам нешто убаво. Ова едно внимание зошто не се знаеше дали ќе се спаси чисто да знае дека ги мислам
Прати им штосно ќебенце, чаршавче или перниче за бебиња. Таман додека да се видите да си го користат. Сега во гужвата ќе немаат многу време за перење, а ќе им требаат работи што ќе ги користат на подолг рок. Пример испринтај го името на бебушот на чаршавче... Ем не е скапо, ем е штосно и со поддршка. Едит: Муслин прекривка, 350 денари, ако сакаш испринтај име, ако не сакаш стави машна... Fancy Baby | ЛЕТНИ ТЕНКИ ПРЕКРИВКИ Двослојни муслин прекривки идеални за топлите летни денови ☀️ ▫️ 100% органски памук ▫️ Димензии:… | Instagram Fancy Baby | ЛЕТНИ ТЕНКИ ПРЕКРИВКИ Двослојни муслин прекривки идеални за топлите летни денови ☀️ ▫️ 100% органски памук ▫️ Димензии:… | Instagram