Споделете некој иновативен подарок за мекици, не овие класичниве што сите ни ги носат имам некои идеи ама ми треба уште нешто ептен блиски и драги луѓе ни се / купени е облека + играчки тропалки ми треба нешто за збогатување на кутијата
Ако сакате да е корисно појдете во аптека и купете витамини д3 со к1 пробиотик и слични работи ќе ви посочат во аптека што секако ќе ги купат и самите, жирафата софи во зегин ја има Ако им е прво дете и знаете дали имаат купено кенгур е доста искористено и може да си го користат од 0 месеци, зависи и од вашиот буџет, но секогаш гледајте да купувате облека пример за понатака зошто сите носат најмали работи а бебе одма надраснува и ништо не се искористува, некогаш е подобро пакет пелени само да се однесе отколку куп работи што нема да се искористат Добра опција ви е и ваучер од дм или некој мол или продавница за бебе работи
Се навраќам јас што немав земено а никој не ми донесе: Перниче за tummy time, подлога за baby gym, глодалки што се ладат да се надополнам: појас за грчеви со семки од цреша (ова ми го донесоа и ептен ми се најде една вечер кога беше драми со грчеви а не бевме опремени со ништо)
ние имавме првата буква од името и името напишано како сталак украс добиено, картички со месеци, книга за прватс година од животот на бебето, гнездо, торба за мајка бебе… не знам што сакаш отприлика
Жени, дали рестораниве прават декорации за мекиците или мораш да си нарачаш од страна? Ако сте нарачувале, што ќе препорачате?
Некои ресторани имаат сопствени декорации за масите, но мислам дека сите други декорации се од страна, како балони, картички со чоколадца и слично Можеби некои нудат соработки. Јас пример сум работела така, некој што декорира маси, балони и слично, па да додаде пример чоколатца. Тоа најубаво прашајте си во ресторанот што може преку нив да се договори.
Од мекици мене ептен ми се најдоа вреќа за спиење и ноќно светло(ми донесоа едно што се става во штекер и свети само кога е темница).