Сум била поканета неколкупати (во различни сезони) во ресторан Градина (К.Вода) и можам да кажам дека таму ги имаат најубавите мекици. И надвор и внатре имаат солидна услуга, едни од ретките што ми оставиле добар впечаток.
Хелоу женски, Ова е менито моментално од градина во план сме таму да правиме здравје следен месец , некако поскапено делува (а не е дека има скара вклучено) голема е разликата меѓу менијата за пиење што предлагате дали поевтиното мени за пиење е преѓногу оскудно или можам и со тоа да пројдам?
Јас денес се јавив на неколку места да се распрашам за мени за мекици, и некако тоа во Сокак во Ново Лисиче ми е сосема ок. Имаат две менија, 750 и 850 денари по лице. Разликата е во тоа што во менито од 850 денари има плус топла даска со похованици. Останатото го имаат двете менија а вклучува салати, ладен сувомеснат и млечен ордевер, пинџурчиња, неограничено пиење и мекици кои им ги носат од пекара Кисми. Ако има некој искуство нека сподели, вака што читав reviews на google беа претежно позитивни.