Овај лак ми ги спаси ноктите. Кога ми го препорачаа не верував дека ке ми помогни. Имав меки нокти кои не ми растеа. Откако го купив го користев според упатството, а сега ставам прво од него, потоа ставам лак во боја и повторно уште еден слој. Првите три недели само од овој лак ставав. Ноктите ми се цврсти и големи. Оние што знаеа дека имам меки и секогаш кратки нокти мислат дека се вештачки. Кој има ист проблем нека проба околу 140 денари.
И И мене само ова ми помогна, иако велат дека е премногу штетен... Јас не престанав да го користам 3год.
Немам прочитано дека е штетен. Порано ги лакирав ноктите со лак за да бидат поцврсти, меѓутоа по неколку недели ноктите кога ќе ги избришев со асетон ми беа црвени и чувствував некаква жештина, но откако го користам немам таков проблем.
Па некаде околу 150-200 денари. Еден ден ставаш еден слој, наредниот ден ставаш втор слој, третиот ден ги бришеш двата слоја и пак нанесуваш нов. И се така. Мене многу ми помогна
Ке ти помогне ова. Јас бев 6 месеци постојано со гелни нокти. Мој нокт скоро и да немав. Сега ми се цврсти, долги и плус кога ги лакирам го држи лакот да не се лупи.
Гo кoристев 8 вo 1 и бев зaдoвoлнa нo ми се пoтрoши, пa сегa сaкaм дa гo сменaм сo дијaмaнтскиoт. Прaшaњетo ми е дaли и тoј имa ист ефект кaкo 8 вo 1 или дa не ризикувaм