Така, баш по таа шема си се водиш. Јас тогаш го користев тој за забрзано растење на ноктите, мислам дека називот му беше некако Maximum nail growth. Да видиш дали ќе го најдеш. Од него имав најголм резултат за растот, а потоа си продолжив со diamond gloss и 8in1, ама нив си ги нанесував како top coat под обичен лак.
Пробај со овој за брз раст, помага и го заштитува ноктот од листање. Јас имав многу слаби нокти и ми пукаа во слоеви, баш се листаа... Со Евелин ги средив ептен, со години имам долги нокти веќе. Штом моите безнадежни нокти успеа да ги среди, верувам ќе ти помогне.
Да прашам дали треба целосно да ги исечам ноктите пред да започнам со користење на Евелин лакот или може и малку зараснати нокти?
Не мораш, како сакаш. Не е задолжително ништо од тоа, на почетокот само е битно да се држиш до онаа препорачаната шема.
Јас имав многу меки нокти и многу слабо ми растеа. Три недели го користев по шема, а потоа ставав по два слоја еднаш неделно. За еден месец веќе ми беа големи
Ова значи во превод, не нанесувајте на нокти на штотуку изваден гел. Од лично искуство зборам, поголема болка то тоа немам осетено во животов, мајке ми
Јас си помислив на излистан нокт да не се стави, затоа се замислив што се подразбира под оштетен. Фала
Најверојатно се мисли да немаш некој повреден нокт, или пак некоја инфекција да имаш како рана некоја. Другарка една моја баш го користеше од кога ги извади наливните нокти и ептен е задоволна, за многу бргу и се вратија во нормала.
Ставам денес, утре, петок го бришам. И пак одново. Дали утре можам и лак над него да ставам па петок се заедно да избришам?
Мислам дека би можела, но кога ќе ставиш уште еден слој ќе ти биде убава бела нежна боја. Ако ставаш лак остави го овој да постои малку барем некој час пр. стави од гелот од сабајле, а лакот стави го попладне.
Моите нокти се тенки,мали и оштетени Кој евелин да го земам,ги има повеќе врсти Сакам и да ми пораснат по брзо
Дa, јaс гo кoристaм кaкo бaзa и врз негo лaк вo бoјa. Тaкa пoдoлгo ми трaе и лaкoт, oбичнo нa еднa неделa ги бришaм.