Јас само еднаш бев во Амигос и порачав Чурос, но бев расочарана затоа што така не се готват нигде во Мексико. За вкусно, вкусно беше, но мене не ми е до вкус туку до автентичност. Нешто друго порачавме но не нито памтам што беше тоа и немам мерак пак да одам во тој ресторан, иако ми недостига Мексико многу. Подобро да си готвам дома некој фушион што ке личи некако на мексиканско него да се расочарувам.
100% си во право! И обично тоа не ми смета, како нешто убаво за јадење не привирам многу. Во таа смисла, веројатно италијанците имаат најмногу завелешки бидејки секаде правиме пици како што ке ни текне а не како што се „оригинал“
Браво за блогот, одлични се рецептите се надевам ќе продолжиш со објавување. Многу е поавтентично кога мексиканка ги објаснува рецептите од прва рака