Procitav na internet deka isto nemoze... Denes kje mi kaze ginekilogot, @zuto kako sto nemam mleko, skroz kje snemam a Joy zasto da ne moze, znaes pricina nekoja?Treba da pijam deneska...
Nemase da prasam anonimno, ama vekje i tuka prvo prasav, pa site kje me poznaevte hahah uste edno iznenaduvanje deneska 1 000 000 bakterii vo 1ml mokraca, Eserihija koli... i sea uste antibiotik mi fali, kup apcinja.. kje go zbesnam organizmot uste tolku :/
Леле бе мариз...ајде чувај се, пиј чаеви од брусница за ешерихијата. И јас ја имав еднаш, ама не бев ни трудна ниту доев тогаш, па не знам што смее, што не.
Sea odam po lubenica vo Vero hahaha so semki od lubenica kje a lecam i plus antibiotik... Pa se nadevam kje se izleci...
Јас по препорака на гинеколог и одобрување од др Јулија од соба за доење ги пиев два пати до сега а се доиме еве 13 месеци.Немало никакви нус-појави ни намалување на лактација само поспоро ми наидуваше млеко.Ако му требаше на синко да цица 1 мин да да надојде млеко додека ги пиев му тебаше повеќе време за да надојде.Среќа синко е стрплив и си влече си цица напрзно па кога ќе надојде млеко се нацицува му ја нудам и другата цица и од неа колку сака.
Јас цела бременост речиси ја имав. Пиев што не, на крај со еритромицин ја "излечив" т.е. ја намалив. Досадна е и глупава и одвратна. Никакви симптоми немав, а на секоја уринокултура ја покажуваше. Многу ме нервираше.
А всушност доењето не е никаква заштита Има ли стварно некој што се потпира на доење како контрацепција ?
Jas kje probam so semki od lubenica, mi kaza edna majka deka epten i pomognalo, od utre pocnuvam da pijam, pa bas kje ti spodelam iskustvo...
По порагај тоа што крвариш не е циклус туку нормално пост породилно крварење кое прекинува за десетина дена.Кај некои повеќе трае кај некои помалце.Јас крварев дури 6 недели без прекин но тоа не беше циклус.Циклус добив после 9 месеци од порагај.
Dobiv po 4 dena pienje Prilolut Nor, dva dena prekinav i dobiv... Odma sum druga licnost osloboduvanje bas.
Мене мензис за прв пат ми дојде една недела пред да наполни синко 4месеци мислам почетокот на декември и осетив млекото ми се намали и сега оттогаш немам добиено. Вчера само ме обележа мислев ќе дојде ама ништо што е работата незнам. мислев редовно ќе почне да ми иде што е ова пореметување што не ми се случило до сега.