Јас последен пат на 6 декември имав мензис или беше уште чистење од пораѓајот, не знам, еве веќе 2 месеца од тогаш немам ни М од мензис, се надевам малку ќе ме поштеди, бар додека дојам
Имам другарка доби еднаш на почеток и пауза до 10 месеци, доби дури сега втор пат јас дојам уште и си добив на почеток
Засега нема ред. Си продолжи по старо. До втор циклус 37 дена, до трет 31, и сега до четврт 38. Исто како претходно. Обилноста е како порано. Единствена придобивка - немам ич болки. Ама ич. Ни прв ден, ни втор ден. Ко ништо да не ми е.
jas konecno dva meseci imam redovna mens. znaci godina dena posle poragaj,samo sto sega nemam bolki kako porano i mi trea pomalku dena i ne e tolku obilna.
Здрaвкo мaјки Пoсле првиoт пoрaѓaј крвaрев едвaј 10 денa и дoбив пoсле 7/5 месеци a трaеше сaмo 5 денa и пaк кaснеше пa ми дoјде сaмo нa 3 денa и тoчкa му стaвив . труднa oстaнaв a пoсле втoриoв пoрaѓaј крвaрев дoјди - зaпри дo 39 ден a мaжoв мoј мaлку зaнесен oд скoрo гoдинa немaње секс пoлa и више си зaврши рaбoрa вo мене , мoжнo ли е пaк дa сум стaвилa тoчкa нa теткaтa?
После пораѓајот добивав на 28 ден,последниве два месеци на 26 дена добивам,минатиот месец ми траеше три дена,вчера добив на почетокот кафеаво после црвено и денеска само кога ќесе избришам имам.Му се случило ли на некој ова?
Добро мајки нели викаат роди дете за да ти се среди доле се, јас родив и хаос настана кај мене пак не добивам... деновиве пак на гинеколог Завчера имав кафено нешто како лигаво, мислев ете пробива ќе добијам и уште ништо...
E dobro de, neznam zoshto bez potrebno panichish! Sekoe telo/organizam si e prikazna za sebe.Sve ke si dojde u normala.Na mene menstrucijata mi dojde posle 15 meseci od poragajot.
добив одма јас и се до пред 2,3 месеци ми беше на време, па се појавија многу цисти и минатиот пат добив со примолут нор, затоа паничам...