3 месеци после породување ми дојде и траеше 6 дена. Еве сега ми го нема имљв незаштитен однос и се си мислам да не сум закачила пак или се случува да не е редовна после породување ???
Девојки прашање : Дали е нормално после 40 дена сеуште да ми се појавува кафен иседок, дури од вчера имам и крв ама многу малку, мислев добиено е, имам и денес ама многу по малку. Е сега бебуш ќе ми прави 2 месеци на 23ти, кај мене уште не знам дали е ова добиено и дали е нормално да е вака помалку или треба да е ко што било и претходно?
Тоа може само гинеколог да ти го каже. И јас мислев дека добив точно по месец дена како и првиот пат, ама не било тоа, крварев некаде до 40 дена, можеби и некој ден плус, ама не секој ден, туку ми прескокнуваше. Секако после 6 недели од породувањето треба да одиш на контрола.
Ако не си направила преглед до дега, треба да направиш, и како што кажа Анат, само гинеколог ќе процени што е. И јас крварев, па не крварев, па пак крварев но излезе дека не е менструација, добив капки за прекин на крварењето.
Jas krvarev okolu 40 dena pa posle mesec dena dobiv normalno mi traese 5 dena...potoa posle eden mesec na datumot si dobiv pak normalno 5 dena traese......E SEGA pred nekolku dena trebase da dobijam...mi kasni okolu 3-4 dena...odnosi imavme bez zastita no so svrsuvanje nadvor kako sto i imavme prethodno 5 god vo vrska ( pred da zabremenam) e sega neznam sto da mislam. Dali od bremenosta ne mi e seuste regulirana menstruacijata kako sto treba ili....????
Редoвнa ли ви беше oткaкo дoбивте пoсле пoрaѓaјoт? Требa дa дoбијaм денoвиве нo никaкви симптoми немaм декa ќе дoбијaм
После пораѓај имав нормално и постепено ми заврши, меѓутоа после една недела добив 2 дена, па после неколку дена не, па пак ми се поворува веќе еден месец наизменично. Ја прашав матичната вели од кашлање, кревање... Искуство? Инаку со царски се пордив.
Здраво жени Од вчера ми течка (не обилно) нешто не е скроз црвено како претходно што ми беше менструација, потемно ама продолжи ѝ денес. Можно е да е тоа тоа...? 2 месеци поминаа
Mozno e. Jas dobiv na 45 den posle poragaj. Cel zivot neredovna, problemi mi pravese, a koga ne treba se nacrta sovreme
Bebusot mi e 6nedeli krvarenjeto mi prestana i pak mi dojde kako kafeav iscedok i mnogu loso mirisa toa e taka veke 3-4 dena. Mozno li e da e nekoja infekcija zaradi mirisot?
Како бе после 6 недели. Јас два месеци крварев . Добив после 10 месеци. Неколку пати добив и пак трудна
Малер Крварев 3 недели, потоа околу 3 недели ништо, плус и терминот на гинеколог беше добар, и од вчера си тече нормално како менструација.
Како мене со првото... Крварев 30дена па пауза 3 дена и почна светла крв да тече, ама испадна дека не е нормално нешто и со капки ми го прекинаа крварењето... и после две, три недели добив нормално ич ич не ме поштеди
Majki po kolu vreme posle poroduvanje dobivte ciklus?jas prviot pat po 9 meseci mozebi deka doev a sega eve 40 dena pravime vo vtornik a jas dobiv
Јас бев царски и до 40 дена крварев после само што ми прекина крварењето не поминаа ни 10 дена си добив менструација.