Многу брзо добив, не ме поштеди ни месец менструацијата. Исто јас доев, а добив одма.. нема врска доењето со добивањето...
Не било претходното, добив после три месеци, сега ми е втора менструација по пород и мноогу пообилна од порано.
Мајки прв пат после породувањето добив после 8 месеци.Овој месец требаше да добијам на петти ама уште го нема.Дали е нормално да го нема одреден период па пак да добијам?Некој со вакво искуство?
Нормално. Редовноста на циклусот треба да се регулира. После вториот пораѓај добив по 8 месеци. Немав еден месец, па после тоа добивам секој месец.
Јас сум породена пред 15 месеци. Прв пат добив после 10 месеци, па на 11, па на 14, и еве сега пак немам. Незнам колку време ќе ми треба да се стабилизира, може дека дојам.
5 и пол месеци од породување. Само сега овој месец еден ден имав крварење како менструација, претходниот ден страшни симптоми на пмс, а другиот ден прекина. Нормално ли е само еден ден ? Дојам инаку. Ќе одам секако на доктор но да прашам и тука.
Mami mislam deka ke dobijam eve custvuvam bolka kako na doaganje.Pred da ostanam bremena mn golremi bolki imav pri dobivanje I piev apcinja protiv bolka no sega go dojam malovi I sto mozam da se napijam ili da ja smirambolkata ako vo slucaj pak imam takvi bolki
Не се намалува. Докажано е дека за време на менструација е забавен само рефлексот на отпуштање на млекото, па затоа некои бебиња се нервозни.
Веќе 11м немам добиено а дојам , денес со мм на шала при однос незаштитен сврши е сеа се мислам дали има шанси да сум бремена,или пак не во мисла сум ем сакам второ ем не...
Па не е баш поминато многу време само еден саат знам дека е рано но ај си велам може нема да се фати. Што знам некако рано е или грешам?
Хахаха па рано ке да е Нормално има можност ама тоа можеш за две недели кај матичен преку крв да провериш Кога не планираме тогаш ко за беља се фаќа