Девојки да ве прашам ...после порагај добив после 4 месеци т.е.претходниот месец и уште дојам .Сега ми касни една недела а се пазиме не ми се верува да сум бремена .Дали ви се случило да ви дојди и да прекрати дури доите или да ви касни? Ви благодарам однапред.
Здраво девојки пред една година се породив.Откако се породив имав добиено после 4 месеци отогаш ми беше редовна се до претходниот месец ми се погоди за неполни месец и половина 2пати да ми доаѓа сега требаше на 24 да ми дојде но сеуште ништо а шанси за бременост нема се пазиме со маж ми се надвор свршува.
Ти нaпрaј си тест, не е вaжнo тo шo свршувa нaдвoр. Акo е негaтивен нa дoктoр oди дa видиш зoштo кaсни.
Jas dobiv posle 40dena.I krvarev mnogu.Duri poveke i poroduvanjeto.Nekni i dobiv vtor pat.Ne bese bolno kako pred bremenosta.Pominav bez tableti.Krvarev normalno.Se nadevam ke prodolzi da mi doagq bez bolki
Еве сега ми дојде значи колку може да влијае стресот на целиот организам бев сигурна дека не е во прашање бременост затоа и се прашував зошто ми доцни бидејкисекој месец е точно на време
Откако се породив првите 6 месеци ич немав болки, после малце ми се вратија, ама многу се мали за разлика од претходно, ама затоа пообилно крварам. Ама ако. Поарно повеќе а да не ме боли, не можев да ги истрпам болките колку силни беа. Дај боже да ти биде уште полесно од мене.
Пред некое време пишав дека 13 месеци откако се породив уште немам добиено менструација, уште дојам. Пред некој ден имав болки во долниот дел на стомакот и подуен ми беше, како пред добивање (болките траеја 3-4 дена), имав повеќе од обично бело прање, и плус, денес забележав дека имам малце прокрварено. Не користиме заштита со мм, иако се пазиме, па се сомневам дека можно е да е бременост, или ке добијам менструација после 13 и пол месеци. Утре секако ке направам тест, но да ве прашам за мислење ако некоја има такво искуство.
Крварев 20 дена некаде, а после малку кафено жолто некој ден и ми прекина.. 1м и 15 дена по породувањето ми протече кафено + црвено и мислев добив, но толку беше тој ден, па до нареден ден ништо и пак еднаш во денот ми протече кафено + црвено и толку.. два дена поминаа и немам веќе црвено, само жолтко малку... а кичмата ме боли се мачи да пробие?, менструација ли е ова? Или може уште да се чистам? Не ме поштеди си добив вчера.. 2м и 11 дена од пораѓај...
Да Јас дојам и добив пред една недела, а бебето ми е 2ипол м Со првото па одма после 40 дена добив, исто си го доев..
Аман зошто боље Мене ми е профи вака кога не морам да мислам дали на сред работа ми протекло и како ќе станам од столчето
Како зошто бе? На трето ќе оди мариз и тоа брзопотезно, а за тоа и треба "тетката" Мене еве три месеци од пораѓај ме штеди до кога ќе видиме
Ооо Фана душо, не ти треба тетката за ново дете А за ова другово, нема да зборам во нејзино име иако знам што ќе каже Навистина си раат ако те поштеди подолго, а за пазење, треба да се пазите без разлика дали дошла тетката. Јас немав 5 месеци.
Сакам трето да, ама таму за 4год... а боље дека добив, ке знам на што сум, секако дека ке се пазиме, ама што е сигурно е сигурно, да не правам тестови на секое А паничар сум, знам дека ке правев секој месец ако не добиев
@SofiMar_ mislenjevo ti e postaro ama jas da te prasam za cisto informativno deka imam isti simptomi. Inaku dojam 11 ipol meseci i nemam menstruacija seuste.Menstrualni bolki veke 2 dena. Napravi li test