А у. Абе јас еднаш по пораѓај (во мај мислам беше) проверив тсх, ок беше. Се ми личи на циста. Или може ништо не е. си се тешам. Ќе пишам баш, кога ќе се проверам.
Мами тие што добивте после 40 дена а што доите ви престана млекото или? Јас ете добив на 43 ден по пораѓајот ама ми е страв да не ми престане млеко дека го дојам малиот
Пред 40 дена добиве менструација. Некаде околу 20 и некој - 30 преку сила.. не се сеќавам точно Ми запре крварењето и после пак прокрварев, докторот, на преглед, ми кажа дека сум добила. Не ни знаев дека пред 40 дена можеш да добиеш менструација.
Нема да ти престане млекото ако добиеш,не си и ставај беспотребни грижи во таа убава глава. Нека цица бебушот. Може ќе ти се успори лактацијата т.е. бебуш малку повеќе ќе треба,да влече додека му надојде млекце. Јас добив околу 40 -от ден и имав пореметувања де крварев де не,па не се сопираше па успешно се доевме до 1,5 година.
Еве ме и мене и јас добив после 2.5 месеци од пораѓајот но немам никаков проблем со лактацијата.Бебуш 6 месец тера супер е супер напредува
Јас па сега добив нема ни 4 месеци од царскиот мислев покасно ќе ми дојде дека дојам ама ете немало врска тоа. Малку ме разочара добиеново мислев уште некој месец раат ќе бидам.
Синко е 13 месеци јас ,прв пат добив минатиот месец и тоа ми траеше два три дена со некое минимално крварење ,овој месец добив пак ама покасно една недела и беше исто како минатиот пат .Незнам дали е нормално ова дали треба да појдам на лекар или да почекам да се стабилизирам уште овој месец
Elcezelce, jas isto kako tebe, samo sto vtorata menustracija ja dobiv na 28 dena skolski. Mojte se trinaeset meseci a jas dobiv na 12 prv pat, poslem nivniot rodenden den dva. Isto slabo krvarenje cedenje. Mene mi e ova ok, sto bi bilo poinaku. Imav jas I ovulacija ovoj mesec, dodusa ne na 14 dena, mnogu podocna. Taka da sestricka moze da dobijat batkovcite.
Zdravo, se porodiv pred 2 meseca I 10 dena. Sabajle na toaletot gledam sveza krv,ne obilno tecenje tuku koga ke se izbrisam samo.Dali e mozno da e ciklus.vasi iskustva
Јас така имав нередовен циклус, ама после породување скроз се поремети организмот. Прв пат добив на 5месеци од породување и од тогаш после 106дена со помош на апчиња добив вчера
Dobiv.menzis 5 m po poragaj..eve sega mi kasni pak ..trebase da.mi dojde na 28.08..sega sme 11.9'sto mozd da e.pricinata
Јас првпат добив после 8 месеци па пак немав и после 10 ти месец добив од тогаш редовно си добивав.Почекај ќе ти се среди освен ако не си пак бремена
Исто и кај мене. Вчера бев на гинеколог рече постепено ќе почне да се средува. Прв пат добив на 08.04 наредно на 25.05 па на 12.07 и последно на 25.08 До нова година ако не се среди (пред бременост добивав од 28-32 дена) почнувам со контрацептивни таблети.
Дали е можно да добијам менструација додека дојам? Бебето има 6 и пол месеци? Пред ден, два се случе 5 сати да не е доена.. дали е можно поради тоа?
Еве јас скоро 2 месеци по пораѓај мала тапа болка во стомак и кога одам во тоалет малку крв. Сеуште имам исцедок после пораѓајов меѓутоа денес и бледа крв. Незнам дали ми е добиено или сеуште ми се чисти маткава по пораѓајот.