Мајки се породив пред една недела до вчера крварев ептен малку,а денес крварам многу како да имам менструација,можно ли е толку брзо да добијам или матката си се чисти?немам никаква болка..
Се чисти матката, може да се крвари и до 30+ денови. Чим на почеток си крварела малку затоа сега почнало повеќе. Само да не е ептен светла крв. Ако е нормална како кога имаме мензис не се грижи.
@mariz @jacqueline.s Нормална е крвта како кога имаме..мене ме замисли оти по малку крварев па сега повеќе...ви благодарам многу сега сум мирна
Zdravo majki, prv pat mi dodje mesecen ciklus na 2 meseci i 10 dena, odnosno na 4 .09 pa poak mi dodje na 30.09 od togas navamu ne mi dodje.Bebeto mi e na cicanje samo.Vi se ima li slucuvano ova? Dali ima mesto za panika? maz mi mi veli nemoj da se bremena me zeza...
Секако дека има. Ти мислиш дека е премногу рано или? Мене пример ме зеза, добив кога малата имаше три месеци но после тоа не добив, еве веќе полни два месеци, и тоа може да биде така се додека дојам.
Аааа, не не, не се секирај. Само додека имаш добиено рефлексот на отпуштање на млекото е по спор, па бебето може малку да се нервира Ова го знам во теорија, во пракса не сум приметила, се си било нормално.
Па да ми се нормализираат хормоните, секој месец околу 20 ти се исфрлам на брадата нервозна сум, а добивање јок. Не дека ми фали али сепак сакам да си се вратам во нормала.
Zenski imam prasanje. Posle poroduvanje dobiv po sedum meseci.Ottogas ne mi e redovna(seuste cicame 21 mesec sme) vo pocetokot odkoga dobiv znaese I po mesec dena da mi skokne a vo poslednive meseci mi docni po deset petnaeset dena e sega poslednava isto mi docnese trinaeset dena no vcera sabajleto kako dobiv I denes nemam nisto samo pri brisenje po malku krv porano taka prviot den mi pokaze po malku krv no veke vtiriot den mi tece obilno a denes voopsto nemamni kapka samo pri brisenje I ne sekoe brisenje? Sto e rabotava?