@fana Pa neznam, ima li sansi Test ne sum pravela zosto mene ne mi e redovna I ne se grizam koga mi docni. Odnosi imavme nezastiteni kako I obicno no se pazevme neznam.Mene ova me zacidi kako tesko da mi e da mi probie a me macat simptomi na dobivanje I bolka vo kicma kako I obicno. So prvovo koga ostanav trudna imav gadenje od pocetok I mi bese jasno deka sum trudna e sega neznam hhahah
Хехе ако сте имале незаштитени односи и те како е можно да си трудничка. Еве на пример јас, бев бремена имав исти симптоми за добивање и освен што ми се спиеше повеќе од вообичаено ништо друго не ми се случуваше. Другарка во првата бременост никаков симптом, со втората до инфузии стаса од повраќање. Утре сабајле тестче
Ajde i jas da se pofalam, posle 7 meseci mi dojde. Ne mi se mnogu fali bidejki bas mi bese ubavo, raat si bev Sakam da prasam ima li nekoe vlijanie vrz mlekoto ili se si e isto
Кај мене имаше. Т.е млазот не беше исти, градите ми беа апла спласнати , бебе вриштеше оти научено да тече, многу живци,друг спас немаше Траеше некои 2 дена.
јас па одма после месец од пораѓај добив. Две недели крварев нормално две не и после си добив. Исто нормална менструација. Само што претходно ми траеше 7 дена а после пораѓај 6
И јас да се пофалам крварев до 40 дена и викам ајде раат сега малце кога раатот само две недели и ми дојде.. си мислев ќе поуживам уште некој месец ама ништо °.°
Onie sto se na inkluzivno doenje dobivaat koga ke namalat so doenjeto ako deteto cesto cica i pokasno ke dobiete. So prvoto dobiv posle 8 mesec se nadevam taka ke bide I Sega. Iako ne e pravilo sepak ete kaj mene se pogodi da e taka
Јас само дојам, па ми дојде после 3 месеци. И уште дојам, а ми иде редовно. Нема правило. Секој организам различно
Поздрав мајки.Јас се породив на 06.08,и добив прв пат на 18.09,обилна менструација,koja траеше 7 дена.Од тој пат,јас добивам на секои 7 дена по завршувањето на претходната,по конкретно секој втор петок.На гинеколог бев,ми рекоа дека се е во ред од тој поглед,ми предложи да проверам тироидна.И тоа испадна добро.Да не заборавам да спомнам,дека го доев малиот ексклузивно до 5ти месец,сега почнавме со дохрана и тоа по некое овошје наутро.Дали некоја од вас имала вакво искуство?
Не ми е јасно стварно со ова крварењево...Таман реков готово, почна да ми тече бледо жолтеникаво по малку, за неколку дена пак крв. 32ри ден ми е, не е обилно, на влошката само ко извалкано, не е накисната, највеќе само на бришење, а искрено ме потсеќа на менструација. После ќе одам да ми направат едно ехо, се надевам нема ништо страшно...Ќе пукнам од страв
Се е нормално. Јас крварев 43 дена, па пауза една недела, па пак уште 8 дена Бев кај матичниот, само сум се дочистувала, тоа е.
Бев кај матичниот ме гледаше на ехо, кажа се е чисто, му кажав за крварењето дека е пак црвено, рече ништо, нормално е, така да ме опушти малку
Неколку дена пред да наполни 9 месеци јас добив. Раат бев ич не ми фалеше. Сега ми е тешко да се навикнам многу пообилно првите 2 дена за разлика од предходно.
Изгледа добив...44 ден од породувањето, ми прекина крварењето и искрено веќе не очекував, кога вчера повторно крв, ама изгледа баш како кога имам добиено...Не е многу обилно, ама еве како и стомакот почнува да ме наболува, слаби менструални болки...На 30 дена бев на ехо, ми кажа докторот дека ми е чиста матката, вратена во нормала..Е сега, јас ја дојам ама е и плус на дохрана..Дали со менструацијата се прекинува млекото?