Напротив, сакаме, затоа сакам да ги препознаам плодните денови ама без менструација тешка работа Едит: многу мирно ни се погоди ова, дај друго бебе
Сте испитувале ли хормони после породување? Престанав да дојам, меѓутоа мислам дека од стрес (ситуација една) почна пак некоја капка да се појавува, испитав пролактин, беше висок. На гинеколог бев веднаш после 7 недели од породување, сѐ беше ок. Уште немам добиено, а термин имам дури крај на јануари пак на гинеколог. Дали да одам предвреме, да испитувам хормони, или нормално е? Најмногу ме нервира подуеноста, се осеќам дебело, а реално ништо не внесувам и внимавам што јадам.
4 ипол месеци после пораѓај осеќам дека кај и да е ќе добијам, ама многу ми е мачно кичма нозе ме болат со денови, ме вртат ко реума ви било вака? Цел ден се движам за да не боли ако застанам тешко мене
Имаш ли подуен стомак? Јас освен ептен слаби и повремени болки, многу се дујам во стомакот. Никогаш не сум била вака, односно само ден-два пред доаѓање, ама вака ми е скоро две недели.
Па не ми е многу подуен, сега веќе и омалаксувам, цело тело ме боли, па и вртоглавици имам.. Си прам филмови да не ми е нешто друго ама пак болки си имам како за добивање и си велам од тоа е, ама многу мачно дефинитивно...