28ми ден од породување. После поинтензивно доење, молзење 1 во ден ќе ми потече црвено, па потоа преминува во побледо и пример 2 дена ќе немам ништо, така бледо жолто, па пак ако се одмолзувам долго, пак знае црвено..Дали ова е нормално? П.С.Ехо направено веднаш по породување уште на бокс, кажаа дека целосно е излезена постелката.
Породена пред 2ипол месеци, со веќе двапати добиена менструација. Последната ми заврши пред една недела и сега сум во денови на овулација според календарот но веќе два дена имам повторно крварење свежа крв. Матичната вели дека е нормално после породување. Дали некој има слично искуство?
Мајки, кога добивте менструација после породување? Бебе 2м, на екслузивно доење, ама имам менструални болки периодов. Првата бременост не се сеќавам ама беше исто порано (не волку рано)
Јас после 40 дена добив. Едит: Јас се измолзував тој период докторката ми рече дека е различно кога бебе јаде од града а друго кога молзам. Па можеби и тоа имаше влијание
Со двете 40 дена крварење и после уште 40 дена добив, значи 3от месец. Знам и за жени што одма после престанување на крварењето од пораѓај добиле, уште првиот месец, така да ништо чудно и тоа.