Имавме однос 12 дена пред менструација, т. е. требаше да ми дојде на 9ти мо ми закасна и на 12 ми дојди.. Имав некое крварење 3 4 дена но слабо, не како пред тоа.. А сакам бебче, што мислите вие?
Здраво вака сега Имав заштитем однос и требаше да ми дојде на 13 а ми дојде на 21 април. Сега ми помина ама веќе три дена ми се гади нонстоп и одам по големо веце поради болки во стомакот. Дали сте имале ваков проблем, да не е можеби бременост?
Заборавив да кажам и дека ми каснеше последниов месец ми дојде на 31 ден а прошлиот на 34 обично ми доаѓа на 28
Zdravo devojki, sabajlevo napraviv test izleze dve crticki a potoa po pola sat kako da mi probi i isto kako menstruacija dali postoi sansa sepak da sum bremena ili lazna mi bese vozbudata
Здраво девојки,вака да ве прашам нешто. Овој месец ми задоцни два дена потоа добив но менструацијата ми е многу оскудна,а обично крварам многу,јајниците ме болат при секое добивање,само овој месец немав болки во јајниците но кичмата премногу ме боли,тапа болка во долниот дел. Позз
Здраво девојки Вака сега, ми доцни веќе скоро месец дена направив 2 теста негативни се, имам страшни болки во долниот дел на стомакот и вагиналниот исцедок ми е густ како сиреќе понекогаш бел понекогаш жолто бел а 2 пати и кафеав. Од што може да се случува ова
Za kakva infekcija moze da stanuva zbor Zatoa sto momentalno ne sum vo sostojba da odam na ginekolog od opravdani pricini
Ваков е исцедокот при габична инфекција, ама без брис ништо не е сигурно. Те чеша, те пече, имаш ли други симптоми освен овие? Без наод од брис обично даваат Полигинакс во тек на 12 вечери, за мешани инфекции е и би требало да има ефект.
Zborot mi e dali nekoj imal nekogas iskustvo so problem kako mojot Da mu kasni i da ima iscedok kako jas i so koristenjete na Poliginaksot da mu doslo
Лично немам такво искуство, ама теоретски е возможно, бидејќи секој стрес за организмот, а тоа ја вклучува и инфекцијата може да го поремети циклусот. Практично, ќе мора да ги истрошиш вагиналетите, па да видиш, затоа што прашање е што е причината за таа инфекција, ако е хормонално пореметување, тоа може да е примарната причина и за одложениот циклус, а тоа Полигинаксот не може да го реши.