Bidejki citav deka mozno e da si bremena iako imas dobieno mens Ne mi se jasni mn tie rabotii i sega sum vo panika
Па и да се оплодила јајце-клетката во тебе, кога ти дошло таа ќе се исфрли преку вагиналниот отвор штом ти дошло менструација, но некако нелогично ми е... Само неоплодената јајце-клетка се исфрла со менструацијата, ако си зачнала не може да ти дојде менструација.
Zdravo devojki. Vaka. Imam bebe od 6m, so soprugot imame postojano nezastiten odnos. No, od kako dobiv menstruacija do sega sekogas mi bese redovno I obilno, posledniov mesec mi docnese 14 dena i imav samo 4 dena, prviot den mnogu slabo, vtoriot den povekje no ne tolku kolku sto voobicaeno sum imala. Postojano imam bolki vo grbot i gradite. Svesno nemame nisto napraveno no sepak se dvoumam dali ima sansi da sum bremena i posle menstruacinata iako bese razlicno. Imate li iskustvo pred da napravam test?
Откако добив после пораѓајот неколку менструации ми беа изреметени. Ми каснеше цело време и чудни беа, обилно крварев па неколку дена скоро ништо немав. И испадна дека имам огромна циста на лев јајник. Тркни до гинеколог
Zdravo devojki imam mnooogu prasanja i se izvinuvam odnapred za dolgiot post. Vaka sega pijam tableti mentformin i ovunorm vekje 3ipol meseci, imam PCOS i malku mi bese pokacen maskiot hormon, nemav dobieno 3meseca i piev primolut nor za da dobijam i dobiv na 13ti mesecov denes mi e 3den od menstruacija no pred da dobijam 3dena imav odnosi so mazh mi i toj svrshi vo mene(probuvame za bebe) od vcera pocnav da imam strasni nagoni za povrakjanje i da mi se gadi od mirisot na hrana bukvalno nemozam ni da jadam i prethodno pocna da mi se gadi nekoj odreden vid na hrana shto predhotno sakav i da go gotvam i da go jadam, prasanjeto mi e dali e mozno da sum bremena i da imam menstruacija vo isto vreme, a da i zaboraviv pred 1nedela piev cipronil bidejki bev nastinata potocno uste sum no ne pominuva a povrakjanjeto i bolki vo zeludnikot i stomakot uste se tuka.
Здраво девојки, имам едно прашање. Пред повеќе од 1 месец поточно на 6ти февруари имав заштитен однос со дечко ми. Ај што беше заштитен него тој и прекинавме пред тој да ејакулира. И потоа на 27ми февруари добив менструација. Но еве сега ме болат градите. Прашањето ми е дали има можност за бременост или ме болат бидејќи сум во период на овулација?
Gradi bolat i pred dobivanje menstruacija,nema sansi za bremenost cim ste imale zastiten i plus ejakuliral nadvor.
Zdravo Sakam da prasam nesto Vaka imav odnos na 14 april ne svrsi decko mi vo mene Potoa dobiv normalna menstruacija na 27.04 Bese normalna normalno krvarenje kako sekogas koe trease 6 dena Sega treba da mi dojde na 23.05 Pa sakam da prasam dali e mozno da nastanala bremenost i pokraj menstruacijata bidejki me bolat jajnicite i gradite A obicno ne me boli vaka pred dobivanje Pa dali da napravam sega test ke bide verodostoen i dali ima mesto za panika Bidejki me bolat jajnicite i gradite pomalku a imam skoro dve nedeli za dobivanje
Здраво девојкии,имам едно прашање ,имавме односи со свршување во мене на 7ми окт. Со што ми беше плоден ден, на 25окт ми дојде менструација,но не ми траеше како вообичаено 6-7 ден,ми траеше само 3 ,правев тест за бременост но излезе негативен оттогаш имам главоболки и еве денес имав гадење,дали има некакви шанси да сум бремена во мојов случај?
Со негативен тест, а зачнување на 7ми, нема шанса да си бремена. Жар црти би требало да имаш ако тогаш си останала бремена. Сега кога треба пак да добиеш?
Здраво на 16 септември добив менс ми траеше 5 6 дена на 29 спрема 30 септември имав односи со заштита кондомот ми остана внатре После јас си го извадив кондомот за среќа не беше многу внатре на 1 октомври добив менс инаку во септември после циклусот имам пиено норлево Сега ме фака паника од бременост