Да ве потсетам за овој месец младата месечина е утре од 11.01.2012 од 20 : 44 мин. Кој ќе ја држи утре со среќа Спојлер Има некоја од вас да ми прави друштво ?
Јас секоја година се токмам да ја почнам. Планирам на полна и млада месечина да ја држам, секој месец. Се надевам дека нема да заборавам. Има некои други кандидати? Само не ја гледам логиката да се почнува со не јадење во точно одреден час, мислам не гледам каква разлика прави? Јас планирам од полноќ до полноќ да ги држам.
Ја поминав од вчера... еве не можам да заспијам од што ми клокоти стомакот. Морав да се измерам барем за награда што ме држи будна и намачена - 2 кг помалку, чисти течности, цел ден трчав до тоалет.
Многу пати ја имам пробано ама никогаш немам издрзано сега мислам да ја почнам од февруари.Де некој што ја има пробано да ми казе се вракаат ли килограмите???
јас денес сум на месечева мена (млада месечина) порано многу пати сум ја држела и сум издржала само на вода, ама како што се имав фрлено на јадење, незнам денес дали ќе успејам.
Вчера ја држев 24 часа и одвај едно кило минус што мислам дека кој било ден да ја држам ќе симнам. Цел ден пиев многу вода, 2 чаја, 2 слаби кафиња(само црно кафе), 500мл вода со еден цеден грејфрут, и 150мл јогурт.