Диетата сигурно вреди да се проба. Дури и да не изгубам 2 кг сепак малку ќе си го прочистам организмот од глупостите што ги јадам секој ден. Плус ќе пијам и повеќе течности - нешто што воопшто не го практикувам. Ќе ве дружам недела
huhuhhu ja izdrzav do sea eve creva krkorat ne mozam da spijam pa ke vidime do 17 i 38 ima jos mng se nadevam pomaga kako so vikaat :geek:
Има гладни? Јас досега издржвам некако. Добро ќе беше да можев да преспијам ама нема како. Поздрав до сите што гладуваат денес и се надевам дека ќе видиме резултати
me interesira 2 saati pred da pocne lunarnoto vreme jas jadev...okolu 4 mislam bese...nema vrska neli?treba da se sopre zimanje na hrana posle 17 i 38??
Да, едноставно не јадеш од 17:38ч. Затоа денес е еден од полесните денови Претходниот пат диетата почнуваше после полноќ што значи времето за нејадење се пролонгира...
е да и јас баш приметив на тоа некои денови е тешко да се биде на оваа диета ама како и да е мора да бидеме упорни нели инаку фала и со среќа со диетава :mrgreen:
Среќно на сите! Сепак, оваа диета е за исфрлање на токсини и течности, не е за топење на масти-значи дека не може да има некој револуционерен резултат... Сепак, дава сатисфакција и амбиција за останатите денови да се продолжи со поздрава исхрана...
uste malku ostana )jas davi kazam iskreno i nesum bas tolku gladna,ama i ne piev voda mnogu za ovie 24 h.moze dase kaze deka drzev dieta na vozduh najtesko mi padna samo sto vcera na izleguvanje site piea alkohol ,a jas vodicka cel vecer
И јас не ја држев. Ќе ја држам на млада месечина, пошо вика тогаш да се држи (ако планираш еднаш месечно). И ајде, и јас чекам да кажете.
Абе ние ќе прајме шо ќе прајме, ама овие шо веќе ја пробаа ги нема да кажат. Да не се фрлиле на јадење?
епа 2кг вагата вели ама да не е зашто цревата се гладни како и да е убаво се осеќам прочистено порбајте на 7ми јас пак ке бидам на диетава
Со оваа диета се исфрлаат токсините ,а килограмите горе, доле ми останаа исти и ако не се фрлив на некое поголемо претерување со храната незнам како е кај другите пооз
jas ne osetiv golema razlika vo kg,mozebi sum skinala nekoe gramce))a posle dietata malku jadev,nese prejadov.aj mozebi poveke sreka dr.pat
Се губи најмногу вода - демек токсини.... ама треба да пазите другите денови да не јадете многу... па исто ти се фаќа, а држел а не држел диета... во ординацијата кај што работев, докторот ја држеше диетава неколку месеци, и не ослабна ни грам :roll: