Не знам дали сте ја слушнале диетава но е многу ефективна.Се работи за ригорозна диета,не е препорачлива за сите.Има едно правило -најмалку 5 чаши вода во денот.Диетата трае 7 дена. Ден 1. Доручек -Црно кафе или чај со вештачки засладувачи. Ручек - 2 тврдо варени јајца , една чаша варен спанаќ Вечера - Марула и целер салата , 150 г. стек на скара. Ден 2. Доручек -Црно кафе или чај со вештачки засладувачи. Ручек - Марула и целер салата,170 г. стек на скара Вечера - 200 г. шунка Ден 3. Доручек -Црно кафе или чај со вештачки засладувачи. Ручек-2 тврдо варени јајца,чаша варен грашок,чаша домати. Вечера -200 г. шунка,чаша грашок. Ден 4. Доручек -Црно кафе или чај со вештачки засладувачи. Ручек-1 тврдо варено јајце,една чаша исечкани моркови Вечера-Јогурт со 1,5 масленост,20 грама моцарела ,1 чаша овошна салата Ден 5. Доручек -Црно кафе или чај со вештачки засладувачи,чаша исечкани моркови,чаша сок од лимон Ручек-170 г. филета од риба,салата од домати Вечера -100 г. шунка , зелена салата Ден 6. Доручек -Црно кафе или чај со вештачки засладувачи. Ручек-220 г. пилешко без кожа Вечера-2 тврдо варени јајца и чаша моркови. Ден 7. Доручек -Чај со лимон. Ручек-200 г. стек на скара Вечера- Марула и целер салата , 150 г. стек на скара.
Диетава со гладување затоа не ми се свиѓа.Доручеков го практикувам ама вечерава не ми е јасна. Шунка ?