Hell yeah! Добро, тоа што некои луѓе не се бањаат не зависи од тоа каква музика слушаат. Точно, одвреме навреме се наоѓаат металци во парк со мрсни коси. Ама во средно имав и турбофолкерки што се бањаа еднаш на две недели. А да не зборам за Lil Wayne. Првпат кога го видов, си помислив дека типов нема влезено под туш уште откако е роден.
Јас баш мислев дека металците обрнуваат посебно внимание на своите долги коси, пеглање, фенирање итн.
Се си е индивидуално Не значи дека акосе металци не се избањати или чисти. А, за убавината? Пак ќе речам: се зависи од Бога На кој колку е дадено и каква му е среќата и со каква цел се движат овде помеѓу обичните луѓе. Која е точно разликата металци панкери, хипици или рокери како и да е изгледаат малку поразлично од останатите и понекогаш сум скептична за ваквиот стил на музика и облекување, но кој како сака така да си се носи... Животот е еден!
Не сваќам зошто некои луѓе се толку тврдоглави? Ми се смачи веќе да слушам како рокот/хардрокот/металот/хеви металот биле жанрови за сечење вени Абе и да сакаш да им објасниш и докажеш дека не е така не можеш да им ги оттргнеш сваќањата. Значи како што јас можам да почитувам и слушам турбофолк насекаде така и другите можат и треба да почитуваат. Никој не ги тера да се трујат со метал или вени да сечат слушајќи го ама и мене ми е преку глава од Цеца и Шабан Како да им докажеш на луѓево дека преку овој жанр се чуствуваат повеќе емоции од Џон Леџенд и не знам кој. Па најубавите балади се метал песни бре. Ама оди докажи им го ова на некои. И не, не сум не избањата, не исчешлана и не знам каква Немојте после да кажете хеви металот е срање
Најмногу од се слушам Hard rock, но понекогаш слушам и Heavy metal, мило ми е што има ваков форум на кој случајно налетав, каде ние рокерите можеме да се разбереме, поздрав до сите, а најмногу до сите девојки кои слушаат рок. P.S Long live ROCK 'N' ROLL!!!!!!
Мило ми е што ни се приклучи Јас пример слушам од Рок до Дет метал се по ред Ретко кој не разбира и ретко кој не не поврзува со сатанизам што е најужасното нешто
Daily consumption of Rock is not recommended by your dentist but we highly recommend it for your well being... When everything sucks-Music Rocks...
Kakov satanizam be lugje , kakvi nebanjati od tolkava familija mora i metalci da imame imam bratucedka koja e total metal se banja ne ednas , tuku povekjepati nedelno . Nema vrska so satanizam , i ne secela veni nikogas pa i jas samata edno vreme bev u takov fazon i sto sea i jas sum povrzana so satanizam Nemozam da veruvam deka ima lugje koi mrazat rok , metal , hevi metal .. Stvar ukusa . Ako ti se svigja , upadni u drustvoto , ako ne produzi dalje . Denes , ne slusam striktno metal , t.e se slusam , samo turbofolk i folk ne . Bas tie mi se odvratni
Е тоа да видиш. Јас секој ден сум мета на коментари како сум упаднала во секта и ме поврзуваат со сатанизам ради тоа што слушам метал. Но веќе не им се замарам мој живот па ќе праам што сакам. Плус не слушам само метал туку често пуштам латино и поп посебно Енрике Иглесиас
Zaostanata nacija covece so ne bese i tuka , kako u stranstvo , na nikoj ne mu e gajle za nikogo . Koj kako saka se oblekuva . Koj so saka si slusha . Nie ke se ubieme megjusebno , bidejki neli ti slushash trans i kosata ti e vo razni boi , pa zad grb velat deka si zabegala so pametot a da , cesto metalcite se povrzani i so narkomanija . Avtomatski se na spric
Се радувам кога има некој кој ме разбира, бидејќи кога кажувам дека слушам рок, веднаш го менуваат мислењето за мене и ме сметаат за поинаква личност,а многумина не разбираат дека сите рок песни се испеани со љубов, а посебно оние рок балади, исто така сакам да кажам дека сите ние рокериве сме обични луѓе, без разлика кога ќе ни видат така облечени, ние имаме добра душа и топло срце. Поздрав од мене и се најдобро.