Ретко сум на форумов но вчера прочитав доста невкусни работи во неколку различни теми. Си реков, можеби една ваква тема ќе ги среди работите, тема во која ќе пишувате кој и како ви згрешил за да дојде до ваков степен на нетрпеливост. Целта, сепак, не е да се рашири омразата и препукувањето туку напротив, со разговор, макар и жесток, да ги СМИРИТЕ односите. Можеби мислите дека нема потреба од ваква тема и во ред. Мое е да понудам.
Aj prvo ti izvini se za postot vo sdk so rece deka nie kuklite, specijalnite, mackite, ubavite I tn...na se sme te asocirale samo na toa ne - e onda ke vidime, ke storime nesto mozda
Не ја слушај, ти по сликите што ги имам видено, кукла си. Еве јас дојдов во темава фини работи да кажувам
Прекрасна тема, браво Нема да има потреба од многу фулозофирања, а се надевам дека членовите трпеливо ќе прочитаат од која причина се искритикувани и на културен начин, секој без навреди да си се произјасни....(мошне интересно, рекла казала)....пуканки, кафиња, грицки на маса и Ајде јас прва да скршам мраз. Мојата замерка е кон членката@Someonespecial, ..поради нејзе имам забрана да пишувам во темата за хомосексуалност... Сега за сега толку, имам уште некои замерки но факт е дека овде на форумов има членови кои сакаат преку нечиј грб или со нечие "спуштање" да се искачат на повисоко ниво, да бидат приметени, видливи, посебни и.......
Jas imav zestoka kavga so nekoja clenka black nesto ili samo black bese ne mi teknuva ja bloknav i toa e toa. Mozam da kazam na forumov deka se nema razbiranje za necivi mislenja,kje pises mislenje i ako na "x" personata ne i se dopaga odma sarkazam i ruganja i cel den komentiranje vo taa tema i ne komentiraat na zadadenata tema tuku pola tema ja polnat so ruganja na tvojot kommentar ....treba okolu toa da se sredi malce da se znae koga e dosta.Mislam forumov deka ne e za izivuvanje vrz nekogo tuka da se pomogne na nekoj,da se oraspolozis,da se druzis ,da komuniciras Pozdrav
Па животот не убав кога е се совршено така и овде не е интересно без да се прочита дека некој од нас сме се згачкале
Гледам многумина имаат нешто против мене па ајде, ве повикувам да кажете во што е проблемот. Иако нешто ми кажува дека проблемот е мојата искреност и реалност од која често останувате навредени.
Ja nemam problem so nieden/niedna na forumov,osven so kukla994.Nema pricina za brisenje moj komentar,i sama znae vo koja tema bese toa.Eve sega malo obracanje do nea-ne mora da vlagas vo duel so mene i koja si da mi go brises mislenjeto?A i do site za edno-nemora posle nekoe mislenje odma da se dokazuvate koj e vo pravo a koj ne so negovo mislenje.