Сега и го гледам постот во сдк жал ми е мора да ја разочарам ама сите изгледаме како што сме потпишани Работава била колку да се каже нешто. ПС ја сум мацка ама мачка ми се обраќаат сите
Мислењето очигледно ти било против правилата на форумот, затоа што кукла не може да ти го избрише, ти го избришал модераторот.
Абе @Kukla994, кога веќе е тема на муабет... Повеќе пати си пишала за другарката. Добро, другарките треба да се совршени за да ги сакаш и поддржуваш? Ти ко другарка, даваш совет и насока. Не е одговорна таа пред тебе, туку пред себе. Остави да си го носи својот грев. Ако сте биле некогаш добри другарки, ќе сослушаш, ќе пробаш да помогнеш. Не можеш да очекуваш дека некој ќе се однесува ко ти што сакаш. Ако веќе не ти одговара тој човек, не се дружиш повеќе и готово. Не ми е јасно вакво бришење од животот, па зборување за нејзините постапки. И мислењето во темана, стварно ти е ко од 15 век. Едно е да не одобруваш, скроз друго е да осудуваш на тој начин.
@Kukla994 те оговараат мор ела ваму... Што си и направила на мизеријата? Те означив колку да видиш де... П. С. Кукла е модератор и може да брише... Така да, пазете што правите.
Шо ви е ре? Од кај испадна мизеријава па сега? За каков дуел збориш бре? Ја не памтам да сум пишувала со некоја мизерија... Од која тема е мислењеtо? @LivingGlam Шо то е гајле тебе за мојата другарка и моето мислење па И да, таен член на тимот сум и можам да ви ги бришам мислењата на кoј сакам и кога сакам
Абе мене ми е гајле за се’. За убаво ми е муабетот, се гледа дека сте се сакале штом толку те повредила нејзината постапка, па пробувам да ве смирам. Сериозно, не е фер да не и’ простиш. Макар и да не контактирате повеќе, остави ја на раат.
Ама ја во таа тема си отворам душа за да не ме цитирате таму барем, нели не смејт ....они ме гњават во други теми. Не, не можам да и простам, жал ми е али не....
Не се правдај сега... ајде кажувај што и направи на мизеријава? Види колку членови има со среќни и весели никови, а тебе до мизеријата ли ти дојде цццц Чувството кога ќе те означи некој непознат дека си му рекла нешто пред 5 месеци јас замислувам дека вежбала, се спремала и се подготвувала за како да ти се одмази, и ете сега се отвори тема и БУУУУМММ
Ако знам за шо збориииииит евееее на. Плус ако Кримка не ја цитираше никогаш немаше да видам дека пишала. А и ти си исто така крива што не ме означи да видам дека некој се жалел а не ме тагнал/цитирал.
Мор ја одма те означив ко видов... Косата ми се крена кога видов шо зборат за тебе... Исто ко за сестра ми да зборуваат @biGirl не сум де брцкало, само го означив куклево да си види шо му зборат зад грб
@biGirl не, не, јас само ја разнесувам вистината по форумов... Зошто мизеријата ја спомнува кукла без да ја означи? Ако веќе кажува за некој член, тогаш нека го означи и нека се впушти во дискусија... инаку не е фер да се кажува се и сешто без да гледа другиот член.
Да не ја полниме со глупости темата за избор на модератори. Еве. Ова како да го сфатам? Какви мерки ќе превземеш? Ќе ме пријавиш во полиција? Ќе ме тужиш? Ќе дојдеш со мафија и ќе ме претепаш? Во кој филм си влезена жено?
Ти што мислиш, за давање лични податоци што треба да се прави? Не се тепам,не сум Винтер ја. Не се секирај. Тој филм од мене не го гледаш. Реков цела порака, не дел Негираш дека сте го делеле мојот проф во порака на Фб?
Постои ЛП, еве во соодветната тема најкултурно те замолувам пиши да се разбереме лично еднаш засекогаш, и престани да го труеш цел форум!
Да, негирам. Не ти знам ниту име ниту презиме. Од тебе ти ја имам видено само косата, на твоја слика во ВЛПФ. Од тебе во групата никој нема фб. Единствен кој би можел да те издаде е твојата банирана пријателка. Тие твои лични податоци не се издадени јавно, што значи дека во случајов не можеш ама баш ништо.