Страшно ме мрзи да го правам глупавиот проект по музичко! Што е ова сите се курдисале да даваат проекти, домашни, тестови, се и сешто? Буквално за сите предмети имаат задачи!
Ау некогаш најчесто навечер ме фаќа нешто од внатре и станувам чистам дома абе генералка, ама некогаш не ми се мрднува од столче. Мајка ми што би рекла ме мрзи да дишам..
Иста сум...истаа! Се ќе изработам само садови да не мијам! Инаку моментално ме мрзи да ја извадам шминката од фацето!
Ме мрзи да објаснувам во детали, да ја кажувам секоја ситница. Па добро, кога се прави еден дијалог зошто нештото не може да биде очигледно? Зошто мора да се повторуваат работите и еден ист муабет да трае, и да трае... Казуваш тоа што треба да се каже, и бркаш работа понатаму.
Во моментов ме мрзи да одам да купам некое поклонче за роденден на другарка ми . Ама многу убаво се заседнав тука, паа ..
Јас не сум некоја голема мрза.Ова е малку чудно ама обожавам да мијам садови иако дома имаме машина па никој не мие на рака.Највеќе ме мрзи да го шетам кучето! Се би правела ама тоа...
Многу ме мрзи да земам да ги доучам уште тие 40 страни кои ми останаа, а потоа нешто и да повторам за спремна да одам да полагам...
Денес се ме мрзи, ништо не ми се работи, а чинии колку сакаш, алишта за диплење колку да сакаш, плус треба да се брише прашина и да се мети подот.....ееееееееее еднаш се живее....утре ќе се чисти