ме мрзи до веце, ме мрзи да станам сабајле, ме мрзи да одам до продавница, ме мрзи да учам, ме мрзи да одам до училиштето, ме мрзи да станам од на компјутер, ме мрзи да земам вода, ме мрзи да се лакирам затоа што нема да идет убаво, ме мрзи да појдам до градот или на плажа, ме мрзи нешто да напрам трошки и да ичистам .. све ме МРЗИИТ!
-Ме мрзи да станувам рано..... -ме мрзи да земам вода -ме мрзи да станам сабајле, -ме мрзи да одам до продавница, -ме мрзи да го извадам лакот од ноктите -ме мрзи да ја средам собата
Ме мрзи да учам, да вежбам, даа ја средувам собата, да се мијам заби, да одам до продавнница, да го уклучувам лаптопот да се полни , да варам кафее... уште многу нешта не мрзи да правам ама не ми текнува сеа
Ме мрзи кога во училиште сум дежурна и треба секој десет минути да ја бришам таблата Ме мрзи да одам на час по физичко во училиште бидејки се едно исто работиме секој час кошарка,изгледа тие од нас сакат кошаркари да направат ама и да сакат нема да можат
.. ...најпоќе шо мразам е да мијам садови.....си купив машина за миење ама секогаш ај во судоперот има само 2 чаши или 2 тањирчиња и си ги замивам едно по едно......ииииииии....машината ја пуштам еднаш неделно.....
Ме мрзи.... да станам на сабајле.. Вистина тешко ми е станувањето,ама после минута веднаш се рашенувам и го започнувам денот полна со енергија..