Ретко кога ме мрзи да правам нешто, ама кога ќе ме фати мрзата цел ден не ме пушта. Највеќе од се ме мрзи да варам кафе и да излезам од када кога се бањам.
Ме мрзи да станам да си ги потспуштам ролетните а треба само газот да го дигнам .. ццц овој мој задник колку тежел
Ме мрзи да исчистам со правосмукалка ама морам ова папагаливе се тепале се тепале и пердуви цела соба. Кога ке види мајка ми од мене ке летаат пердуви .
Ме мрзи да..Ме мрзи да поравам многу работи..Ама.. Еве најчесто што ме мрзи да направам.. Значи починаме: 1.Ме мрзи да станам 2.Ме мрзи да си го наместам креветот.. и тоа не само мојот.. туку ии оној од брат ми.. 3.Ме мрзи кога треба да одам до продавница.. (башка тоа.. туку и списокот на мајка ми е малце одпоќе поголем.. паа.. замислете домаа се враќам со куп кеси.. практично ја купувам пола продавница ) 4.Ме мрзи да облекувам пижами кога си легинам,паа така некогаш си легинам со алиштата што ги носам преку ден.. ии имам убав сон.. се додека не ме разбуди мамаа со викање (да не речам дерење) зашто не сум се пресоблекла .. 5. Ме мрзи да станам од пред компјутер за да јадам Иии тоа.. Ако ми притекне ќе допишам
станам да јадам и да се облечам (ќе измрзнам гладна, ама од фемина не станувам-не за друго страв ми е да не испуштам нешто )
Ме мрзи да мислам ..да станам од столот и да исчистам малку ме мрзи да се спремам за да излезам вечер ме мрзи да си го измијам лицето се ме мрзи да живеам ..се ми е досадно монотоно спијам по цели денови и само јадам ...друго ништо прво повеќе излегував сега ме мрзи и да излезам со другарките ...се ме мрзи...СЕ!
ме мрзи да одам да се истуширам, ме мрзи да се спремам денес посебно с еме мрзи да правам неможам да станам од компјутер и од креветот цел ден се легачам