Ме мрзи да чистам. Ме мрзи да се спремам. Ме мрзи да одам до продавница. Ме мрзи да станам. И денеска буквално ме мрзи да живеам.
Ме мрзи да станам од компјутер, да се истуширам, да се облечам и да искочам... Ме мрзи бре луѓе, ме мрзи ептен
Има денови кога апсолутно се ме мрзи дури и да дишам Но има денови кога имам многу енергија. Затоа не знам дали спаѓам во мрзеливи
Ме мрзи да станам веке еднаш од овај компјутер, да се истуширам и да излезам , се ме мрзи страшна мрза сум станала беее ...
Ме мрзи да одам како човек на маса да јадам. Ке јадам пред компјутер, се трошки ќе направам па ќе ви пишам дека ме мрзи да исчистам.
пократка би била кога би кажала што не ме мрзи Навечер ме мрзи да легнам во кревет, на сабајле ме мрзи да станам , ме мрзи да мијам садови, да одам до продавница, ме мрзи да се спремам за школо кога сум прва смена............итн итн
моментално ме мрзи ама Најмнооооооогууууу,да учам аман дали некогаш ќе се има раат од ова скапано учење и тоа на непотребни глупости!
Ме мрзи, да станам на сабајле на спиење.. Ме мрзи, да отидам во в-ц на миење, ме мрзи, да отидам на мочање,ме мрзи и за јадење,за вода пиење, ме мрзи спиење ! .. Баш за мене песнава :y: