Мнооогу често го здогледувам бројот 9, а исто така и личноста што ја сакам е родена на 09.02. Јас сум на 27.12.1995=63-6+3=9. Што може да значи ова? Се чудам многу..
И јас имам чувство дека ме прогонува бројот 7 , значи имав врска и раскинав малко пред да направиме 7 месеци , ајде ништо не се посомневав , по некое време отпочнав друга врска на 14ти значи тука има две 7 ци , одевме некое време и раскинавме на 7ми 7 дена пред да направиме 7 месеци ,значи цело врмее интуицијата ми кажуваше нешто околу тој број но јас не го земав за сериозно ... дури некое време од како раскинав си ги поврзав работите со 3те седмици нели на 7ми 7 дена пред да правиме 7 месеци , по неколку месеци видов дека тој влегол во врска на 21 , датум во кој има 3 седмици ... Не знам што е со 7циве но од тогаш одбивни ми станаа ...
Мене бројот 26, многу работи ми се имаат случено на тој датум 26-ти без разлика кој месец, на 26-ти сум родена.
Исто и мене,бившиот е роден на 26,врската ни почна на 26,па се смиривме на 26 ..да не набројувам и ред др работи..лудило ...
Ме прогонува бројот 69 .Кај да идам се тој број го гледам..На регистрации од кола, на скор од игра па дури добив и 69 бода на тестот по математика .Што може да значи ова?
Во нашето семејство се е на бројот 5. Значи татко ми бил број 5 во дневник, на 5 март отишол во војска, на 5 март се вселил во куќата каде што живееме и на 5 март ја се имам родено. Регистрацијата ни започнува со бројот 5, колата беше случајно регистрирана на 5ти и сеа регистрацијата пак ни се погодува на 5ти
Мене ме прогонува 2,22,222 се што е поврзано 2ки.КОга ке излезам на паркинг,на регистрација,на контејнер,.... секаде 22,5 вечери по ред си легнував во 22:22.Прво мислев дека е случајност ,но незнам...
Во последно време 4 па 4, абе, гледам на мобилен пред една недела 4:4 сатот(сабајле), аман?! И многу често значи пречесто го среќавам, де на сат, де на таблички од коли секој божји ден го гледам 444, а еднаш додека татко ми и’ објаснуваше нешто на братучедка ми по историја, слушнав „во 1444 г.“ Најозбилно што значи бројов? 4?! Упс, и да, пред мене комшииве бројот на куќата им е 44. И да одвреме навреме го гледам 666, Луци,а? Жими се’ бе не се зафркавам, на таблички од коли милион пати го имам видено. Има и еден број од такси 221 666 На една другарка трета година што е и‘ го пресметував просекот како ќе помине на училиште беше Спојлер 4.41666666666667?! Ќе заборавев да кажам нешто. Едно сабајле фатив цагер 6:6 (требаше да одам Ск.) по пат сретнав кола со регистрација 666, звучи ко вицон со Итар Пејо ама вистина е. Си реков шо се поѓаоли мори од сабајле шо ти стана.
мене право да ви кажам сите броеви ми се исти во нумерологиата како датум на раѓање твој број според мобилен телефон и др мене ми испаѓаат разлишни бр а на оние кој броевите нешто им значат нека уплатат лото и гоод лацк со среќа
Бројот 7, секаде го сретнувам во се... дури и кога си го пресметав личниот број ми зилезе бројот 7.. значи нешто?
Мене 13 и 9......Всушност мене и ми се среќни броеви а и ме ''прогонуваат''.Сите дати во месецот шо имаат 9(9,29,19) ми биле среќни денови....А на тринаесети ми се случиле многу важни работи во животот...А и секаде ги гледам бројките.
дека треба да си фатиш дечко хахаха не можев да оддолеам, sorry инаку мене ми се нема случено да ме прогонува број ..
Последнава недела каде и да се свртам го гледам бројот 69 Значи почнав да се нервирам. Си вртам страна оп на 69 застанувам. Кога имав математика мене ми се падна да решам задача со 69. Гледам цена на кока колата 69 ден. А најмногу кога гледам уште колку проценти батерија имам на телефонот, едно 10 пати видов 69%. Одсабајле се разбудив и гледам саатот, 06:09. Има ли нешто во ова или само случајност?