Мене 24 ри ама дури сега свесно приметив. Во дневник во школо бев 24 под реден број, на автобуските седишта на патувањата исто 24 број, се возам во 24ка градски автобус. Само датата на раѓање нема врска со бројот. Што значи овој број?
Мене 7ца ме прогонува и тоа се на сон ми се јавува. Секој ден уплаќам лото небаре ќе ја освојам 7цата и после ги сонувам парите што сум ги фрлила на таа глупост. Исто така почнав и со некоја диета па секоја вечер тостови од 7ца ми се сонат. Ова ми е најново, денес го промашив автобусот, наместо во 2 јас во 7 се качив (не ме прашувајте како ). Како да се справам со проблемов? Коинциденција е или да барам спас кај бајачка?
кога ја видов темава ми текна дека во последно време кога и да погледам во моб часот е да речеме 10:10. Не ме прогонува некој конкретен број туку цело време така го погодувам саатот. До пред 2 -3 месеци обавезно ми се случуваше најмалку еднаш неделно да видам на часовник 17:17. Последниве недела - две почесто ми се случува пример 08:08 , 09:09, 10:10 , 11:11, 14:14, 17:17, 21:21, 23:23 овие се најчестите што ми се случуваат макар што и другите ги гледам ама овие почесто. Ноќеска дури се разбудив од сон и часот беше 03:03.
Mene broj 19,sekogas ke mi se zavrti 19 ti-i bilo koj mesec do nego nekogas Juni,nekogas Dekemvri pa Januari,a vo toj sto sum vlubena e roden na 19ti,dali toa Ima nekakvo znacenje.
Мене 69 значи морам да го забележам овој број секаде каде и да одам. Случајно на тел кога батеријата ми е на 69 значи мора да приметам. Потоа на ФБ на една насловна фотографија која ја прикачив си велам да видам колку ги собрав лајкови и гледам 69
Тоа што мислиш, тоа ќе гледаш... Во случајов, заприметуваш, затоа што обрнуваш внимание. Не ве 'прогонува' ништо, туку премногу сте свесни за 'бројот'. Исто како кога си со скршена нога, и кај и да се свртиш, ќе заприметиш некој исто со скршена нога/рака.
34... со години ме прогноува, и кај шо треба и кај шо не треба го гледам, и од ддв исплатата дури ми беше 334 ден хахаха, саатот обавезно и 34 го гледам, и мноооогу многу др безвеза работи, шознам страв ми е ко ке полнам 34 да не се толку а ако не е тоа нека го гледам нема проблем
ne se zamaram vaka so progonuvanje broj okolu datumi ama mi se desava stalno da fakam cager 22/22 i 23/23 nz koj me misli sekoja vecer toa vreme xd isto taka ako sum budna noke posle izlazak koa se vrakam doma fakam 03/03 demonskoto vreme brr ,velat ako nemozes da spies noke toa e zasto nekoj te gleda... ili si buden vo necii snista