Ме разочара!

Дискусија во 'Канта' започната од N.A.T.A.S.A, 21 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Рече си излегла со друг неколку пати во диско. Писмена сум, знам да читам. Си заслужила и повеќе.

2. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    фала на реченото ке размислам ;)

3. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    ма не си ни најмалку писмен/а не разбирас ти некои работи!

4. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Сама ли излегуваше ти со дечкото во диско?? се случуваше ли нешто на тоа излегување??? Тој дечко ти е другар или....??? кажи ни нешто повеќе! Не заинтересира! :)

5. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Јас видов напишано др. што не мора да значи дека е друг може да се другарки. И девојката мислам мисли на другарки во случајов.

6. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    на другарки мисли...

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Аха, ако е така се извинувам. Во иднина нека пишува цели зборови, а не кратенки.

8. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Е сега веќе се изгубив со случајот! Кој со кого излегувал бе? Излегувала со другарки или со др дечко?????

9. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    никаков дечко не беше тоа беа само моите другарки јас никогаш не сум била со друг дечко тој ми е прв!
    јас излегував неколку пати со моите другарки и тоа само на некој повод (некоја другарка слави роденден)или нешто слично!

10. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.849
    Допаѓања:
    5.607
    Можеби те изневерил можеби и не, тој си знае само, ама во секој случај ќе се колне и моли, ама секако имал намера да те изневери зошто инаку толку интензивна комуникација па дури и од посебен број, намерата е јасна, а ти си одлучи дали ке можеш пак да му веруваш. и пишувај цели зборови не кратеници за да се разбереме ;)

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Мене ништо не ме чуди во ова денешно време... Сум сведок на брачно неверство, а не пак на врска... Каде што има чад, таму има и оган. Џабе е колнењето тоа го прави затоа што ништо друго не му преостанува.

12. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    се извинувам за кретенкиве :) ми се има извинето многу пати но не му верувам,а ни пак можам да му раскинам :devil: тоа е проблемот :(

13. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Епа што ако си излегувала со другарките????? Кој му е проблемот на дечко ти?? Од каков бес тој си набавил посебен број за да и се јавува на ,,дотичната,,??? од бес што ти си излегла со другарки! Оффф лелееее! да се смее ли човек да го жали ли!
    Мила не простувај лесно, да сум јас на твое место мислам дека воопшто не би ни простила... Дечкото твој во последен момент се предомислил да не појде со таа девојка! Тој работел на случајот, тој знаел убаво што сака со неа...не случајно се наменува посебен тел број за девојка! имал си планови! Ќе мора да поработиш на довербата во вашата врска, ако ја продолжите таа врска!

14. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    многу е лубоморен тоа му е проблемот! барем да сум ми дала некоја причина за да лубоморе но и тоа го нема! а девојката на која се јавуваше е опасна курватина барем сите така знаат :D а најако е тоа што таа си прави разни фб профили и ме додава за пријателка си мисли дека незнам дека е таа

15. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    чим самата викаш не му верувам...замисли како ке ти биде да бидес со некој во врска и цело време да изигруваш детектив...инспектор....м...ке ти биде убаво....неее....во една врска треба да се ужива, а не да се замараш,оти така ти само ке се измачуваш самата себе....точно е тоа дека можеби детето на некој начин се кае,ама сепак он веке тоа го направил,и сто е најлошото ти си ја изгубила вербата во него

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Аууу кај шуто па и боде! Љубоморен бил. Девојко! Штом таа опасна курветина те додава има нешто многу повеќе! Плус, курветина е, сигурно лесно ја врзал и не останал само на телефонски разговори!

17. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    Душо 4 години сте заедно, можеби сакал нешто ново да проба, ко секое глупо машко. Машките а и општо луѓето кои не знаат што имаат покрај себе, кои не знаат тоа да го ценат, и што викаме ние им игра газето и сакаат нешто ново, гадно се заебуваат. И што така си се затворила само неколку пати да излегуваш во диско и тоа за роденден? Имај си ти дечко, ама и терај си свој живот. А тоа е за да му покажеш многу да не се занесува и дека не е единствен. Немој да веруваш на колнења :D искрено тоа мене ми е многу смешно. Биди си лута, држи си лутина, не попуштај, ветувања нека не те залажуваат,прво нека покаже, па после нека зборува. Таквите само на коленици да молат!!! Ако сака нешто ново, покажиму ја вратата и подариму картичка да не му снема кредит, оти да не можеш да му раскинеш? Дете случајно да не имате? :D ич да не се секираш, се се случува со причина. Море живеј таму ке го бараш времево

На N.A.T.A.S.A му/ѝ се допаѓа ова.
  18. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    цццццццц се согласувам потполно....и плус нели рече дека ТИ знаеш дека еднаш се виделе...размисли сто би можеле да прават на пример,пошто сама викаш дека е курветина

19. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    ме додава веке 2 пат од разни профили и мене и него :devil: едноставно ја мразам се буте тама дека не и е местото! можеби мислете дека сум чудна но и му верувам на дечкото мислам дека искрено се кае

20. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    На сите ни мрда газето за нешто ново па ете и него по 4 години. И тебе ќе ти промрдало за некое време. :) Затоа, речи му папа и продолжи си со животот. ;) Млада си , проживеј, цел живот ќе видеш со еден. Шо сте запнале со долги и сериозни врски во младите тинејџерски години ја не знам .

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.