te saka toa e sigurno.....i dodeka te gleda nasmevni mu se ili barem gledaj go vo oci.....pozdrav i so sreka
Има разлика меѓу сакање и допаѓање,свиѓање,whatever... Не се секирај,не е смртно оболен по тебе,али тоа е доволно за ти да превземеш иницијатива. За да те сака треба многу повеќе. Ако ти се свиѓа и тој тебе,go for it. Затоа шо е очигледно дека ти него многу му се свиѓаш.
јас мислам дека нешто му се случува на момчето поврзано со тебе, му се допагаш (и тоа е премногу очигледно) но изгледа дека тој се среми, па затоа ти малку поттикни го да се пресрами ви посакувам срека и на двајцата
Има едно дете..2 ра година е..учеме во исто школо..иста смена сме..ама он пред некој ден ми праќа линк нешто и на него пишуваше "I love you" и сега незнам дали е на зафрканција или стварно..а инаку си пишуваме на фб..ау живо како да не се познаваме..сега незнам шо да мислам.. а се прв ми пишува..само едншка јас му пиша прва.. и ми вика нешто дека сум личела на неговата бивша..која он ногу ја сакал .. и сега незнам шо да мислам..
Значи девојки .. вака.. од Куманово сум.. а пишувам веќе 9 месеци со еден дечко од Скопје и многу добро ни оди муабетот И двајцата сакаме да се видиме ама не можеме.. тој поради работа не може да дојде, јас поради други причини!! Многу ми се свиѓаааа, и си имаме малце по опуштен разговор Дај кажете совет ве молам.. !!!! Не знам што да правам
Девојки!!!Со дечко кога се гледаш очи во очи ако дрзи поглед значи те сака/свига или кога не дрзи поглед???
Не знам ние не сме видовите да знаеме што точно чувствува пробај да оствариш контакт со него , па така ке дознаеш.
па мислам дека доволно сте големи и зрели за да се видите. појди ти кај него- па тој нека земи слободен ден или пак обратно ако толку мн се свиѓате еден на друг че се најди време поздрав4е
-Значит.....Знајт дека го сакам, се фалиит на другии дека го сакам,на фб ретко ми пишуват прв, и ко ке ме видит секогаш е насмеан! И сеа.. ? ме сакат или не ? џД ? ајј кажете мислење
Имав слична ситуација пред некој ден момцето не учи во моето школо и го гледам само на излегување напочетокот ми се свиѓаше но имав чуство дека не е воопшто заеинтересиран но сега на нова година игравме вистина или предизвик и призна дека ме сака но сепак се сметам за пре мала за да се впуштам во врска инаку и тој пред тоа само кога ке ме видеше се смешкаше
Не те сакаТ ... Ако те сака ќе ти пише прв и ќе те покани да излезете, а нема да се фали по другари дека то сакаш
Па според постапките сака прво да се направи некој џек ,некој главен ,а чим се фали така по другарите сигурно не му е дојдено до тебе.