Ајде бе, јас не ја сакав што и кажав дури по 9 месеци ? Едноставно срам му е,нема храброст,не се сите исти. Добро знам како му е бидејќи бев во иста ситуација.
Да се надополнам,кога се видовме пред месец дена бевме излезени јас,тој и моја најдобра другарка (негова братучетка) и тој 3 пати повтори да си оди другарката (братучетка му) но таа мислеше дека се шегува (бидејки е срамежлив) ,но тој навистина го сакал тоа,ми кажа. А наредната вечер се видовме сами но штом започнавме со разговор моравме да си одиме...помисливме дека не виде неговата тетка ...после ова ми се помеша се во глава и затоа и барам мислење .
Реално гледано голема е веројатноста да му е срам затоа што е на тие години , има многу машки на таа возраст и да им се допаѓаш и да те сака уста нема да отвори не дека тој не сакам ама едноставно му е срам . Најдобро да му кажиш ти што осекаш спрема него така ке си бидиш на чисто
Мило сигурно се срами...ти самата по однесувањето можеш да познаеш дали те сака...направи го првиот чекор ти,па што? Испадни похрабра од него а и тој ќе се опушти малку...и се ќе биде во ред
Може да го прашаш као му е у љубовниот живот дали се гледа со некоја...па така да заклучиш. Или пак да се договорите да се прошетате некаде сами вие двајца да видиш во живо преку разговор као ќе реагира.
Па ние не сме гатачи овде, хахаа кажи си ја маката има паметни глави овде ке ти помогнат да дознаеш ...