Тазе породени, почнавте со појас или мидер? Јас сакам од денес, земав од Медикус Хелп. Стомаков ми е ко 6ти месец, породена пред 6 дена. Имам зелено светло од гинеколог
Спонтано или царски си? И мене ми дадоа зелено светло ама јас уште не сум ни купила. Каде го купи и што цена? Не знам дали ќе можам да го носам, пошто мразам да ме стега кај стомакот. Ама би пробала.
Јас не би ти препорачала да го носиш, или ако веќе го ставаш, само првите 4-6 недели. Добро е телото само да се навикне да ја користи мускулатурата без дополнителна потпора.
Ништо не носам, а и немам некое големо меше сега. Малку се гледа дека е виснато ама не ми смета врз облека не се ни приметува.
Здраво, би сакала да ве прашам дали некоја има искуство со појасот од медикус хелп? Породена сум царски пред 7 дена па од кога ќе ки извадат конци ако е се во ред здравје сакам да носам појас. Гледам имате искуства со baby ono ама тие се со величина и ако ја утнам ќе биде нефункционален. Овој од медикус е без величина па ме интересира дали е со лепенка и дали стега доволно ?
Може прашањево не ми е за тука ама каде да најдам добар квалитетен мидер што стега убаво и поготово во долниот дел од стомакот?