Вкупно има 44 епизоди, според ТВ Пакет емитувана е 13 епизода но бидејќи ги кратат не знам како му оди одбројувањето.
http://www.natabanu.com/serija/milost.html?start=33 овде можете да ги гледате епизодите онлајн со српски превод, траат по 1 ипол час, според оригиналното прикажување во турција
Znam deka e so sosetkata, tuku me interesirase sega posle tolku godini otkako se vidoa so Narin ja vide uspesna kerka mu dali ke go podobri odnosot
Девојки пишете во спојлери бидејќи има многу кои не сакаат да дознаат предвреме што се случува а сепак ја посетуваат темата
Спојлер Бабур ќе организира вечера на која ќе се сретнат Нарин Шадије и татко им, и само ќе комуницираат, нема да имаат близок однос.
Прашање за оние кои ја гледаат серијата Спојлер Фират во една од епизодите меѓу 10 и 15, според овие на интернет што ги гледам по 1.5 час траење, во еден момент се прашува самиот себе, за некое убиство што ако поминат 15 години и не е пронајден убиецот, судската постапка за убиството се поништува, и мислам дека рече минале 12 години од тогаш. Ако ја имате гледано целата серија, на чие убиство мисли тој?
Спојлер Ќе се кае ама ќе продолжи по старо а и кога ќе дознае што работела Шадије ќе сака да ја убие... И ќе ја тепа Уму.
Спојлер аха ми текна сега, многу се жални понатамошните епизоди, ама 19тата некако нај потресна ми беше
44 ама кај нас сигурно повеќе затоа што ги кратат. Инаку јас ја гледам на нет и уште 4 епизоди ми останаа и многу е подобра на турски. Нашиве глумци немаат појма од синхронизација. Мене најубава трска серија ми е.