Спојлер татко му на фират во јаслихан имаше фудбалски клуб, а неџати беше тренерот или селекторот, не сум баш сигурна, и сега на фират татко му го наместил овој да продаде некоја утакмица да прими мито... и затоа го затворија полицијата
A sega ne sfakam sto tolku Atif saka da otkrie za Erol(koj e toj?) I Sermet, i sto otkril vo vrska so Irmak?
Спојлер Вака, или е Ерол газдата на адвокатската фирма каде работи Нарин, или е соработник на Сермет и таткото на Фират, во матните бизниси што ги водат, ама има шанси да се работи за истиот човек - газда на фирмата и соработник на овие Атиф има откриено за матните бизниси што ги водат овие, и затоа тие имаат проблеми со него, а ова со Ирмак не сфаќам што си прашала за неа
interesna e monogu serijata ja pratam no ke moze li da mi kaze nekoj kakov ke bide krajot na serijava ?
Серијава ми е преубава многу добро осмислена, нон стоп нешто се случува и те тера да ја гледаш со внимание. Ја знаеш идината а навраќањето на минатото ти е интересно да дознаеш како дошло до сето ова, како Нарин успеала во животот. Сите серии ги разгледувам нанпред ама оваа некако сакам со ред да ја следам освен крајот неиздржав го видов Спојлер еве не е тажен Да се надоврзам за Атиф.Незнам зошто ама мислам дека Атиф мати нешто дека не случајно се запозна со Нарин некако многу се приврза од самиот почеток.
Спојлер нарин фират дениз и сермет ќе бидат кај сермет и ќе дојдат луѓето на Ерол и ќе пукаат во нив а потоа нарин и дениз ќе имаат сообраќајка
Ќе може некој да ми раскаже во кратки црти што се случуваше во серијата минатите две недели.. (поточно не ми е гледана од епизодата каде за прв пат се запознаваат Нарин и Дениз)
Многу ми е убава серијава, инаку Нарин и Дениз ко ќе имаат собрајќајка ке умрат и двете ама романов завршува среќно а филмов несреќно боже глупосто