е вака девојки од самиот наслов ке сватите за сто се работи сакам да споделиме искуства за минерална сминка ја има ли воопсто кај нас колку цини дали сте задоволни или не јас лицно немам нисто користено се мислам од орифлем да порацам giordani пудра минерална нооо се си мислам дека нeе за младо лице сто мислите вие за оваа козметика позз
da avon se lagi ama ne bas sve mislev na mieralna sminka a primer dadov oriflame a inace mislam deka ima gosh,menheteen,maybeline...... sakav da ve prasam dali ste koristele nesto od taa kozmetika pudri,molivi,senki i sto uste ima neznam dali voopsto gi ima kaj nas ili mora preku net da se poracuvaat
јас користев минерална камена пудра од krudivat и бев презадоволна многу убаво и природно изгледа на лицето,ама овде кај нас не мозам да ја најдам
минералните сенки се најдобри-врвните мејк ап стилисти ги користат а за другото не знам верувам дека се 100 пати подобри од другите производи
Презадоволна сум од минералната пудра во прав на Артдеко, ко порцеланско го прави лицето, многу е нежна, чини околу 1000 денари.
Јас имам користено минерална течна пудра од Maybelline , не беше нешто многу покривна, ми одговараше. Лесна пудра, која супер ми го изедначуваше тенот.
Би сакала да ми дадете совет за минерална пудра во прав, дали користите, какви се, дали можат да се најдат по нашите дрогерии, колкава им е цената и сл.