У прнцип мирен живот имам откако сум родена ама сакам некој бум, нешто интересно да ми се деси,така да може малце драма
Како помлада сакав динамика,дружење,многу луѓе околу мене.Како минуваат годините сакам мир ,се тргам од луѓето кои ми ја црпат енергијата или кои бараат повод за драма ,оговарање и стварање проблеми онаму каде ги нема.Мирот ми е најдрагоцен во моментов.Нооо..професијата и те како ми го нарушува и не само што има секојдневна динамика,но и драматика,ситуации и ситуации кои не ме оставаат ладнокрвна и мирна. Од животот го добиваме она што најмалку го сакаме или очекуваме.
Избирам и се трудам да е мирен, дефинитивно. Имав премногу драма до пред година-две, преку глава ми дојде.
Мирен живот имам. Се дешавале драми понекогаш ама онака ништо посебно, колку да не е досадно. Но, никогаш нема да заборавам другарка кога ми рече 'баш ми е досадно, би сакала да ми се деси некоја драма' и дозна дека дечкото со кој живее ја вара, му прости и дозна за втора, заглави со факс, дозна дека сестра и е лезбејка, мајка и има швалер... Не може да се оправи девојчето. Be careful what you wish for....
Целам кон мирен живот а тие што сметам дека ми го нарушуваат мирот ги бришам од живот затоа што нито не е побитно од својот мир
Поминав и мирен и драматичен , ама сепак се пронајдов во мирен живот , дури самата себе си се изненадив колку навистина е вреден мирот
Не знам за мирен живот, уште од мала секоја ден драма, па се до ден денеска, секоj ден нова акција, таман ќе помислам денов помина без проблем, боом, нешто мора да се случи. Иако во принцип сум личност што се стреми кон мирен живот, околината не ми го дозволува тоа, барем не засега.
Секогаш сум имала динамичен живот, претходно тоа ми влијаеше чудно на мојата психа не можев да прифатам доста работи и премногу размислував, кога се средив психички сите работи ги правам со позитивна енергија и позитивни мисли, и уживам во ваквиот начин на живот. Секој ден е различен, ретко се нервирам и не сум негативно наклонета кон ништо, така да динамиката и предизвиците ме одржуваат скрос.