Едно време бев опседната со миризливи стапчиња и свеки. Посебно од џамбо кои излегував, немаше шанси да излезам без нешто миризливо. И постојано дома имав нешто запалено да мириса. На сабајле одкако ке си ја излуфтирав собата одма палев миризливо стапче. На домашните им сметаше, демек им бил тежок мирисот од стапчињата, а ссвеките не ги палев, за украс си ги чував, па купив Air Wick Freshmatic, и сега него го користам.
Porano koristev od mirislivite stapcinja se dodeka ne procitav kolku se stetni. Vo poslednite nekolku godini sekade pisuva deka dimot od stapcinjata e isto tolku steten kako mirisot od cigari. Go zgolemuva rizikot na nekoi vidovi rak I e mnogu steten po zdravje. Osobeno ne se preporacuva ako imate deca doma ili pak direktno da go vdisuvate dimot. Ako veke gi koristite imajte otvorena vrata ili prozor za ventilacija. Ne znam, napravete si samite research pa odlucete si. Na angliski se vikaat incense sticks ako sakate da procitate na internet.
Никогаш не сум користела ваков вид на освежувачи во домот. Имаат тежок мирис кој подолго време се задржува и не ми се допаѓа.
Кoлку пaри се тие миризливи стaпчињa,свеќи? Јaс имaм прaшaње кoе не е зa oвде,мoжеби. http://m.wikihow.com/Make-the-Most-from-Your-Old-Candles Фетил или тoa штo гoри вo свеќите кaкo се викa незнaм oд кaде дa нaбaвaм или кaкo дa гo нaпрaвaм. Имaм дoмa свеќи штo не мoжaм дa ги упoтребaм пoврќе тoa штo гoри гo немa вoсoкoт стoу сaкaм еднa дa нaпрaвaм oд сњтo тoa..
Може некој да ми каже во што ги ставате одкако ке ги запалите ? Јас моментално немам таков држач па во што би можело да ги ставам ?
jas dodeka bev na fakultet redovno upotrebuvav mirizlivi svejki od stapcinjata mi bese loso.e denes imam zelba za mirizlivi svejki ama nemam uslovi
Ги видов на некои од штандовите во сити мол, на приземје што се, мислам дека некаде во близина на теранова. Само цените се екстремни.
Јас земав на денкмит од дм миризливи стапчиња. Не се палат туку се намокруваат во садот со течност кај што стојат и привремено се превртуваат. Дискретен мирис не е јак ама убаво на чисто. Има повеќе мириси. Траат долго време а и не се скапи.
Порано имам купувано миризливи свеќички, сега веќе не, по потреба го користам Air Wick Freshmatic, но не често.
ги има ли некој користено овие? Вредат ли за парите и како изгледаат уствари? Некој да ми предложи добри со пониска цена? Искрено мене повеќе ми требаат за декорација.