Првпат ја гледам женава, веројатно затоа што добро си ја игра улогата на посветена мајка и домаќинка. Не ми е убава, ниту пак ми се допаѓа како се облекува. Многу ми е просечна, и делува како да не се труди доволно околу себе. Да, ги видов и сликите кајшто е посвечно облечена, ама сепак сметам дека може повеќе! Има повеќе потенцијал од седење во публика со несредена коса, и без тронче шминка на утепаното лице. Како и да е, се согласувам дека има полошо, иако мене ова ми е блиску до ужас!
Еве што кажа Мирка за нејзините килограми плус и шопингот: Q: You are something like Roger's Chief-Assistant A: Yes, sometimes I realise that I almost don't have time for myself. And I also can't do Much sport anymore - that's why I have a few pounds too much. I'm fully aware of that! Q: Where do you shop? A: In the whole world. But we are a lot in zurich (my hometwon, yeyyy), we have many Friends there. And the city is a shopping-paradise (it is indeed, yeyyy). Q: But not very cheap A: Right. But I also like cheap-things. I like to mix it. Also because we travel a lot and have To take care that our laguage is not too heavy. Се извинувам што е на англиски, така го ископирав..
Ози и јас исто, како еден огромен фан на Федерер ќе се согласам со тебе дека како жена на најдобар светски тенисер можеби и на сите времиња, би требало малку повеќе да води сметка за својот стил. Не мора на неговите мечеви да се носи којзнае како, божем е на црвен килим, но сум видела некои фотографии на кои навистина промашила. Е сега, околу нејзината фигура, не би многу да коментирам, бидејќи му роди близнаци и прочитав во интервјуто погоре дека си е свесна за вишокот килограми така да сигурно ќе се среди. Мене лично не ми е толку лоша, кога била тенисерка и била згодна, не е некоја лепотица на фаца, но слатка е .
Мене ми е супер женава, доста е само манекенки со спортисти, како права жена ми изгледа. Не мора да биде манекенка, баш е ок. Плус за на црвен килим и поважни случувања баш е убаво дотерана, коса средена, сега за на натпревари како што и е убаво така ке оди. Супер ми е женава :up: не туку ја оговарајте
На последната слика од Оззи е најубава, а така во глобала не ми е нешто посебно. Си има свој стил и си фура, иако неможам да го разберам. Симпатична ми е ама за облекувањето..
да ја освежам темата со нови слики меѓу кои и таа со свршеничкиот прстен на Мирка. Имам една многу убава во мојот фолдер ама не можам да ја додадам тука, ми се јави некој проблем А прекрасна е!
^ барем да се зачешла, основна шминка да стави. Јас до град кога ќе излезам неможам без минимум шминка да не отидам, тоа е нормално женско да се потсреди, убаво да е. Оваа Мирка оди на натпревари со широки блузони и првите фармерки при рака што ќе и дојдат. Ако си жена на спортист посебно на еден од најдобрите во светот па посредисе бе мајку му. Не мора да се дотеруваш по последна мода, ама само една женска среденост, исфенирана коса, шминка и посредена гардароба. Тенисот како што е посебно актуелен во последно време идат девојки ептен дотерани. Оваа на ништо не личи. А за ташните, јас мразам ташни со логото на фирмата ставено 2403457 пати на ташната. Не бе нема стил. Тапа е! A aј да не биде дека ја критикувам само, еве тука ми се допаѓа
Не ми се допаѓа. Од тоа што го видов само нафрлала парчиња на себе. Треба да се потсреди, вака не бива.
Мене ми е баш слатка и секогаш се смеам кога ја гледам. Како повеќе да се грижи да и е полно стомачето отколку како изгледа. Мене лично поодбивни ми се оние извештачени убавици кои ги следат повеќето од врвните спортисти. А Мирка е единствена. А ева ја и во друштво на Anna Vintour (нејзиниот стил е друга приказна_), која најверојатно не се меша многу во стилот на Мирка.
Не ми се допаѓа, има чуден вкус за облекување и некако ми делува несредено. Симпатична е, но стилот на облекување не ми се допаѓа.
Послаба е ок, ама вака дебела е ко прасе некое буцка, многу лошо катастрофа. Лош случај е кога мажот е поубав од жената, не дека него го сметам за некој убавец ама пак ја шиша во секој поглед. Се мислам дека има некое хормонално пореметување или од бременоста си останала таква што е поверојатно и не се потрудила да ослабе Стилот е ужасен, па ние што не одиме на црвениот тепих или по такви турнири светски се облекуваме како да ќе одиме, а не таа што оди се облекува многу лошо, меша стилови и сатенски фустан со волнено џемперче (тегет фустанот и розевото џемперче) и римјанки беа тие излеа иако личат на апостолки.
Таа беше полничка уште пред да забремени. На последниот турнир ми се виде како малку да ослабнала. Ова е во Мадрид ред карпет Луи Витон дуксерка Еве ја годинашниот Ролан Гарос