Мирка Федерер(Miroslava Federer)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од OzzyAngel, 8 јануари 2011.

1. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Ози , на последниве слики ми се допаѓа , навистина следам тенис и немам замерки за Надал (иако сум фан на Џокович :) )

А за Мирка :

Ма дајте искулитајте , женската си е кежуал , за на ред карпет требало да се потруди повеќе (да се надеваме во иднина)...Па што и ако е полничка ? Небаре за неа нема облека.. |( .. Во секој случај супер ми е што не обрнува внимание на облеката.. :)

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  2. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Еве нешто секојдневно
    морам да признаам, солзи ми дојдоа на очи кога ја видов првата слика ;(

Прикачени фајлови:

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  3. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Како очајна домаќинка ми е |(
    Знам не може сите да бидат модни икони ала Бекамица ама и ова не е работа :^)
    Федерер не ми е кој знае што ама кај не го давам за оваа на некои слики како мамичка му е :?:

4. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Најмногу ми се допаѓа на овие слики, финалето на Ролан Гарос 2011
    [​IMG][​IMG]

и наочарите ги скршила од нервоза :lol:

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Blumarine

Blumarine Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    188
    Немав претстава која е жената, прв пат ја забележав на финалето на Ролан Гарос.
    И ми се допадна како изгледаше.

Сега ги листав сликите постирани од вас, и навистина на некои фотки изгледа глупаво во комбинациите.
    Сепак, како што самата кажа, повеќе време посветува на сопругот и децата, што не е чудно дека нема време за вежбање и средување, за разлика од холивудските ѕвезди чија основна обврска е да дремат по неколку часа во козметички салони.

Да, за гала вечерите на кои присуствувала, можела да побара стручна помош - како што гледам се дружи со Ана Винтур ... сепак, тоа е нејзин избор.

6. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Дури и тој подобро се облекува од неа. :)
    Искрено, јас верувам дека секоја жена може да се среди ако сака, па уште како што сте споменале погоре оваа била и поранешна спортистка, воопшто не треба да изгледа вака како што изгледа. Најверојатно тука игра мрзата. :D

7. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Тој и на терен е секогаш стокмен! Сите тенисери коментираат дека се восхитуваат на начинот на кој тој се држи на теренот, никогаш не му е растурена косата, ниту изгужвана облеката, ниту пак му тече пот како од чешма... :)

8. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    уште неколку убави слики... :inlove: :inlove: :inlove:

9. Miss.Waldorf

Miss.Waldorf Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    16
    Кај ја нашол ....

10. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    а што мислите за ова? Сликано- вчера! На УС Опен.

11. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.611
    Допаѓања:
    2.457
    Тоа ти е љубов, скоро секогаш едниот е поубав и повреден.

12. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Него не му треба некоја манекенка или спонзоруша. Веројатно он ја сака бидејки го разбира, подржува во се и кога имаш разбирање не ти е важно дали е малку пополничка или не.

13. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    Оваа тема треба да се префрли во исмејување на туѓите недостатоци затоа што сите се фрлате како ги цените луѓето според она што го носат во себе а не според надворешниот изглед а тука сте ми отвориле тема наменета за исмејување на жената, дебела била, немала стил....тоа ли ви е најважно во животот :puke:

14. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    смири се девојко. Никој не ја навредува Мирка, зборуваме за нејзиниот стил, гледаш и сама дека некогаш стварно не води грижа за себе.. Но никој не ја исмејува.. Не настапувај така остро, прво разгледај! Јас што ја отворив темата и што сум страстен фан на Федерер ја сакам Мирка и мила ми е, но треба да поводи сметка понекогаш, бидејќи оди покрај човек со беспрекорен стил! Макар што сега гледам дека секогаш е средена..

15. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Да не коментирам за нејзината убавина, љубов....дрн дрн таа си знае и си живее како сака, али во нејзиниот стил ја приметив таа европска скромност. Значи не пати од комплекси да е холивудски шајн, си носи тоа што си сака и како се чувствува. Нормално забележувам дека на свечености се средува а онака за по секој ден е повеќе спортски тип. Како бивши спортист не ме ни чуди дека патика и е позгодна од штикла. Свесна е се што може да има ама едноставно не робува на модата и ужива во животот. Полничка е ама убаво и стои :)

На Justice и PetraPanka3 им се допаѓа ова.
  16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.689
    Допаѓања:
    122.117
    А бре жени, жени, можте до утре да си редите овде ваква е таква , има нема стил ама важно си има убав маж кој ја сака?? Си има. Среќна си е во животот и исполнета?? Очигледно. И што сега ако не е како Викориа Бекам страчка никаква безизражајна.

На PetraPanka3 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. TS-310

TS-310 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    37
    Не ми се допаѓа како се облекува.Верувам дека ако се потруди малку повеќе ќе изгледа супер

18. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    ова е на промоцијата на Линдт Чоколат во Швајцарија.

19. EmGreen

EmGreen Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    189
    Не викам дека мора брендирана облека да носи, али може колку толку да се уљуди.. Маж и милијарди има може да си најде некој стилист, па макар некое модно списание да разлиста. Според мене Федерер е еден од најубаво облечените спортисти ако не и мажи воопшто. Не и обрнувам многу многу внимание ама неможам да не и забележам на невкусот во облекување. Кога ќе ја видам во ложа, стално ми е ко "од на нива да дошла", некогаш е и со крајно маслосана коса - побогу жено, цел свет те гледа, у прва ложа на Вимблдон си седната, не идеш на пазар по крставици...а камоли па на друго место...
    :fubar: [а и искрено крајно незаинтересирано ми делува, последниов пат, цел меч го помина зјапајќи во телефонот, кога и да ја дадат али тоа е мање битно ]

20. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Абе не дека и он е убав ама оваа ли му е жена??? :x

Ноу комент за начинот на облекување.Сепак иако не е позната жена е на мноогу познат тенисер,не и доликува да шета облечена како за на пазар.