Мирка Федерер(Miroslava Federer)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од OzzyAngel, 8 јануари 2011.

1. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    Ја ќе ви кажам на сите дека никогаш не сум ја видела Мирка со "маслосана коса".... |(
    Косата и е секогаш убава, а за стилот на облекување ќе кажам дека порано сварно имаше некои утки,но веќе многу долго време ја немам видено несредена....Секогаш си е со некое саатче,алка, убава ташна,кошулка и сл.

2. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Така е! Ни јас не сум ја видела со мрсна коса.. Одамна! Особено откако се породи многу посредена е и некако ко посимпатична. Малце ослабнала, а Роџер ја сака бре!
    А за тоа коментарот погоре со мобилниот, сакам да ви кажам дека таа всушност контактира со Роџиевите менаџери, спонзори и слични ствари за кои и она е задолжена, а верувам дека тогаш има најмногу време да ги среди тие обврски, и притоа да е присутна на мечот, за да знае Роџер дека е таа тука. Не мислам дека бидувајќи со децата Мирка сака да го мине времето на телефон праќајки меил-ови и пораки до надлежните. Порано размислував незрело и љубоморно за неа, но веќе одамна на неа гледам како на жена која беше присутна на СЕКОЈ меч што Роџер го одиграл, а кога се породи не присуствуваше само на еден турнир на кој тој играше. Мирка е со Роџер 10-11 години, тој имал само 19 години кога ја запознал, таа му е се во животот, пораснал покрај неа.. Сметам дека е најважната личност во неговиот живот и во неговата кариера.

На elimkd и Justice им се допаѓа ова.
  3. peperutka87

peperutka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    538
    Taa e vo negoviot zivot dosta dolgo kako sto znam,ocigledno na nego ne mu smeta nejziniot stil,iako moram da primetam deka kosata i e sekogas sredena,a za stilot...sekoj so svoj vkus :)

4. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    Ова фустанче е многу интересно(инаку оваа прилика е за нејзиниот роденден) :) ...Мислам дека Мирка со тек на време се поубаво се облекува :nod: :nod: А иначе на третава слика Федерер е :inlove:

Прикачени фајлови:

5. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.678
    Мирка е прекрасна! Фасцинира колку го бодри и поддржува својот сопруг, како секогаш се соживува со неговата игра. Сигурно тоа е резултат на фактот дека е поранешна тенисерка, а сега најголема поддршка на Федерер (освен некои како мене :D ). Во моите очи се прекрасен, заљубен пар, со преубави дечиња и се надевам дека уште долго ќе имаме можност да ги гледаме, т.е. дека Роџер уште долго време ќе не воодушевува со својата игра на тениските терени. :P

На smooch, alana95 и tace73 им се допаѓа ова.
  6. Sportgirl17

Sportgirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2018
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Јас знам за Мирка уште од 2009та. Одкога ја заврши нејзината кариера, таа е и менаџер, жена, мајка. Мултифункционална жена на која и завидувам. На секој може да му се случи да погреши за стајлинг и нормално дека ќе биде полничка, 2 пати бремена на близнаци. Некоја да е така ко топка за пилатес ќе се стори ( без навреда да се разбереме ). Таква им е срежата. Да имаш 4 деца, да контактираш и менаџираш све живо и диво, не е лесна работа. Јас капа и симнувам.

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  7. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    8.025
    Допаѓања:
    48.350
    Мирка е огромна поддршка, од моментот кога се заедно Федерер има подем во кариерата, пред неа нема освоено ниту еден грен слем

На smooch и Sportgirl17 им се допаѓа ова.
  8. IvanaJenner

IvanaJenner Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2017
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    555
    Не ми се допаѓа како изгледа Мирка, дебелка е и грда според мое мислење а за облекување искрено не сум ја загледувала.:lol:

9. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.822
    Допаѓања:
    173.243
    Баш сега ја гледав на гугл..
    Она ако е дебела... одам да се обесам некаде(facepalm)
    Дебела била некоја, чечкалица некоја друга, стап за чукање ореви, даска без цицки... епитети имаме за извоз..
    Па грда?
    Да не и завидуваш малку?:rofl:

Иако убавината е релативна, женава е далеку од грда..
    Не можете ни вода да и носите|(

На TutiFuti, the.vampire.girl, Sportgirl17 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. IvanaJenner

IvanaJenner Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2017
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    555
    Реков дека е грда според МОЕ МИСЛЕЊЕ.