Цел ден, каде да најдам каде да си купам, добро ли е тоа што го имам за да го облечам за во недела.... Што ви се "врти" вас низ глава...?
Мисла која ви се "врти" низ глава... Што да носам утре, и дали времето ќе биде убаво
Мисла која ви се "врти" низ глава... Дали да му вратам на бившиот или не..хеххе
Мисла која ви се "врти" низ глава... Да легнувам или не ... сега не можам да ги затворам а сабајле не знам како ќе ги отворам очите пред 7 саат.
За другата сабота добра ќе сум? Сигурно ќе оздравам дотогаш... Не, не сигурно, морам да оздравам. Мислава ќе е актуелна до следната сабота.
дали да си купам чизми, зошто старите многу ми се лизгаат на снегот, или да не трошам пари па зимата веќе помина
Мисла која што денеска ми се врти низ глава??? - Што му згрешив на Господ за вака да ми се случува??? Секогаш сум била фер играч, со сите отворени карти на маса... Зошто токму јас секогаш наидувам на личности кои не се поштени? Или пак премногу сум отворена, па луѓето тоа го забележуваат и инстантно искористуваат?
Цел ден се мачам со една иста мисла, и тоа кога веќе ќе почнам сериозно да и посветувам повеќе време на книгата..