Нешто ми беше сомнително, а се молам да не е тоа што мислам. И ми се мота нешто као пусти нек трајеее - чинам песна имаше таква, и чинам од Парни Ваљак ќе да беше ? Како и да е ...
Ми се спие, ама пусти социјални мрежи не ми даваат. Тука, ај да си легнам, да не ми се пријаде, кој ќе оде до кујна тогаш.
дали ќе ми врати на пораката? дали ќе успеам да ги остварам моиве соништа и да сум среќна без да ја повредам таа особа шо мислам дека ќе ја повредам ако тргнам да си ги остварам желбиве...(неможам да издржам вака,незнам шо да прам)?
Не е мисла, туку план, идеја, фикс идеја! Да се откажам од сите социјални виртуелни мрежи, да одбранам една теза на феноменологија на духот денешен, да си родам дете и да се отселам некаде на море. Дефинитивно ми треба таков ризик за да проструи нова енергија во мене.
како да се здебелам нозете да не ми бидат толку тенки и да можам слободно да облечам фустанче и штикли
Кај да најдам крем балетанки 35ка, аман више. Балетанки или на полна пета да си купам? Боље балетанки, полесни се и за на факултет.