ми треба прераскажана лектирата САМА од горјан петревски ама не можам да ја најдам ако ја има некој ве молам помогнете ми
треба да осабам, треба да престанам премн да се нервирам за се, треба поке да учам, конечно да си признам себе си дека не можам да се откажам од љубовта и да претанам да велам дека нема веќе надеж да си ги остварам соништата.
Го сакам, го сакам, го сакам, го сакам, го сакам, го сакам, го сакам.... Сакам да го видам, сакам да го видам, сакам да го видам, сакам да го видам, сакам да го видам... А не знам дали спомнав дека го сакам?!
Зошто не побрза матурската вечер, или барем побрзо да поминат овие 2-3 дена дотогаш? Па втора вечер, па матурска парада... ајде, ајде, ајде!!! Едвајјјј чекам! Целовреме мислам на матурскиве прослави, на полагањето матура, на уписите на факултет, па како ќе ми биде на факултет... нормално, нели. А утре, конечно да ја завршам и последната оценка во моето четиригодишно средно гимназиско образование, со лекцијата од статистика по математика. Аман веќе! не смее да се одложи уште еднаш тоа предавање!
Епа, проектот е конечно готов!Уште 350 обврски ми останаа за завршување за денес, ама ич не ми е гајле.Битно проектот е завршен, предолго ми висеше над глава како нешто што морам да го направам, а сега, ај ем фри
Дали ќе можам да научам сЕ ? или Ќе одам на полагање? страшна раб.... дури неможам да заспијам од овој проблем...