Ако го сакаш виножитото, мораш да го истрпиш дождот, ако го сакаш виножитото, мораш да го истрпиш дождот,... И трпам, трпам...и го чекам виножитото.
Двојната јас. 1. Учи, Елено, учи. 2. Абе глеј си филмчиња, и оваа недела ќе имаш скратени часови. Нема да има време за испрашувања. 1. Абе учи си, ќе ти се насобере материјал. 2. Не бре, има време до тромесечие. 1. Ама ако има, не џаболебари за џабе. 2. Ама викенд е, кога ќе се ужива, ако не за викенд? И сега, кој глас во главава да послушам, 1 или 2? :geek:
Дали да јадам или не...? А последна што ми се заврте е аман што е со Сноу, мислењата нејзини на форумов и темите кои ги отвара ?
...зарем не сфаќа колку “отекува“, треба да прошета малку по снегот, ама ајде да не продлабочувам, да легнам да спијам, ме чека утре напорен ден.
Ќе ми помине ли главоболкава . Дај легни си више, 01.00 саат дојде, а ти се се загледала во снегот....
.........ахахах, конечно денеска да се насмеам по толку нервозен ден. аххххх некои луѓе едноставно се така настроени, и се сваќаат погрешно....денот е попаметен од ноќта(секогаш си го велве тоа)
Уф колку ми е мачно на стомаков аах епа Аја кој те тераше да јадеш толку?! Како да ќе снема храна на светов.
И така не одиме на школо утре... Што да научам? Да се спремам за тестови или како минатиот пат улев, учев и на крај пак четири на тестот ќе имам...
Ми се јаде, кујната ми на е помалку од минута, има чоколадо во фрижидер, има и квики и сникерс. Ми се јаде, ми се јаде, ми се јаде, ми се јаде, полудечу. Ех.
Боже прости им, не се они криви што немаат мозок или за погрешни работи го користат. Амин на целиов женски род ако немаат муабет подалеку од мода, убавина и СВАДБА! Немам друго да додадам, само вака си останувам секој ден